Fenomen, Futbolcuların Verdiği Partide Zorbalığa Uğradı!

Futbolcuların düzenlediği partide bir futbolcunun ona zorbalık uyguladığını, sonrasında kendini tuvalete kitlediğini söyledi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

TikTok ünlüsü Tatiana Kisiel; Barcelona'da futbolcuların düzenlediği partide bir futbolcunun ona zorbalık uyguladığını, sonrasında kendini tuvalete kitlediğini söyledi.

Paylaştığı makyaj videolarıyla tanınan ünlü Tik-tok fenomeni Tattiana Kisiel, futbolcuların verdiği bir partide zorbalığa uğradığını açıkladı.

TikTok hesabından yaşadığı olayı anlatan sosyal medya ünlüsü "Partiye vardığımızda ilk olarak resepsiyonda cep telefonlarımızı almak istediler. Telefonumu vermedim çünkü kapalı bir yerde iletişimimin kopmasını istemedim. Onlara pek güvenmedim." dedi.

Bekleme alanında 50'ye aşkın kadının futbolcuları beklediğini belirten Kisiel "Orada hepimiz futbolcuların gelmesini bekliyorduk. Açıkcası gelmemelerini dilerdim. Onlar yokken her şey daha eğlenceliydi." dedi.

Videonun sonunda bir daha asla futbolcuların düzenlediği bir partiye katılmayacağını söyleyen sosyal medya ünlüsü "Futbolcuların %90'ı kibirli ve aptaldı." dedi.

Kim olduğunu açıklamadı

Tatiana Kisiel attığı videoda partinin düzenlendiği şehri belirtse de, etkinliğin hangi futbolcular tarafından düzenlendiğine dair bir bilgi paylaşmadı.

Futbol dünyası son aylarda, ünlü futbolcuların taciz haberleri ile sarsılmıştı. Ocak ayında Barcelona'nın efsane sol bek oyuncusu Dani Alves, bir kadına tecavüz ettiği gerekçesi ile tutuklanmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise Fransa'da bir kadının Paris Saint Germain'in sağ bek oyuncusu Achraf Hakimi'nin kendisine tecavüz ettiği iddası üzerine Faslı yıldıza soruşturma açılmıştı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz