Ünlü Oyuncu İsyan Etti!

"Hepimizin şurasına geldi, artık yeter"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Naif kimliği ile tanıdığımız, başarılı oyuncu Saadet Işıl Aksoy verdiği röportajda dikkat çeken sözler söyledi. Aksoy "Hepimizin şurasına geldi, artık yeter" diyerek isyan etti

Ünlü oyuncu Saadet Işıl Aksoy sokakta Bebek'te karşılaştığı gazetecilerle gündem üzerine bir süre sohbet edip kendisine yöneltilen soruları cevapladı. 

Aksoy, bazı ünlülerin afet bölgesinde reklam amaçlı paylaşım yaptığını iddia eden meslektaşlarına veryansın etti. 

Saadet Işıl Aksoy, "O, onu çekmiş bu, bunu çekmiş. Çekiyorsa da çeksin arkadaş… Konuşulacak konular bunlar değil. Artık hepimizin şurasına kadar geldi. Artık yeter insaf” dedi.

Bazı ünlülerin afet bölgesinde reklam amaçlı paylaşım yaptığını iddia eden meslektaşları hakkında; 

“Böyle şeyleri bile konuşmak bence yanlış. Şimdi konuşulması gereken bir sürü şeyler varken bunlar detay konuşmalar, ayıp… O kadar büyük bir acı var, o kadar büyük bir mücadele var. Neyle mücadele edeceğimizi şaşırmış bir dönemdeyiz. O; onu çekmiş, bu; bunu çekmiş... Çekiyorsa da çeksin arkadaş. Konuşulacak konular bunlar değil. Artık hepimizin şurasına kadar geldi. Artık yeter, insaf.”

Afet bölgesinde tanıdığı olup olmadığı hakkındaki soruyu da şöyle yanıtladı: 

Ne yazık ki annemin akrabalarından var. Benim birebir tanıdığım kimse yoktu. Hepimizin ailesinden birileri orada oldu ama.”

Koruyucu aile olmak ister mi?

 “Bu konuda neye etkim olacaksa orada olmak isterim. Herkes şu anda o psikolojide. Hangi taşın altına elimizi sokabileceğimiz, hangi durum varsa onun içinde olmak isteriz hepimiz. Her türlü meslek gurubundan herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor. Koruyucu aile olma meselesi birazcık üzerine çok düşünülmesi ve zaman geçirilmesi gereken bir şey. O, bir hayat boyu kendinizi adayacağınız sorumluluk demek. Çocuk sahibi olmak demek aslında. İnsan bu aşamada ‘evet, ben de orada yer almak istiyorum’ diyor ama bire bir çocukla ilişkiniz olacaksa o zaman orada çok doğru kararlar vermek lazım.”

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz