Taylor Swift Yeniden TikTok’ta!

Republic Records/Universal bağlantılı sanatçı Taylor Swift, TikTok’a geri döndü.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Universal’ın TikTok’tan kataloğunu çekme kararı hala müzik dünyasını çalkalarken, Taylor Swift TikTok’a ani bir dönüş yaptı.

Konuyla ilgili taraflardan herhangi bir açıklama gelmedi. Ancak DMN bu gelişmenin TikTok ile Swift’in ekibi ve/veya UMG arasındaki görüşmelerden kaynaklandığını öne sürüyor.

“You Belong With Me”, “Lover” ve “Cardigan” gibi parçaların yanı sıra “Mirrorball”, “Fearless (Taylor’s Version)”, “Cruel Summer”, “Style (Taylor’s Version)”, “Is It Over Now? (Taylor’s Version)”, “The Man” ve “ME!” şu anda TikTok’ta mevcut ve kullanıma hazır.

Ancak sanatçının kataloğundan bazı parçaların eksik olması da gözlerden kaçmadı. Sanatçının tamamen kontrol etmediği albümlerindeki parçalar platformda hala mevcut değil.

Swift’in 2018’de Universal ile yaptığı anlaşma, “kayıtlı müzik ortağı” anlaşmasıydı ve sanatçı “bundan sonra yaptığım tüm ana kayıtlarımın sahibi olacağım” demişti. Bu yüzden Swift yıllardır, eski albümlerini yeniden kaydederek parçalarının tam kontrolünü eline almaya çalışıyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz