Eşiniz Seyahat Ederken İlişkinizi Güçlü Tutmanın Yolu!

Ayrıyken bile iletişimde kalmayla ilgili ipuçları...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Eşiniz iş veya başka nedenlerle seyahat ettiğinde ilişkiniz daha güçlü olabilir. Ayrıyken bile bağlantıda kalmayla ilgili ipuçları alın.

Ev arkadaşı, yeni bir ilişki veya evli olduğunuz, iş için sık sık seyahat eden biriyle birlikte olmak, ilişkide bir karışıklık yaratıyormuş gibi hissedebilir. Bununla birlikte, neyse ki, iş için seyahat eden biriyle ilişki içinde olmanın gizli bir yanı var: ilişkiyi beslemeye devam ederken yalnız, göz kamaştırıcı yalnız kalmanın güzelliği.

İster birkaç saat uzakta ister yüzlerce kilometre uzakta olsunlar, bağlantıda kalmak bir angarya gibi hissettirmek zorunda değil. Bu nedenle, ilişkinizi etkileyen iş seyahati konusunda endişelenmeyin; Bağlantıda kalmanın faydalarını ve yollarını bilmek, alanı kucaklamanıza yardımcı olabilir!

Ayrıyken Bağlantıda Kalın

Teknolojik bir çağda yaşıyoruz, böylece istediğiniz kadar veya az bağlantı kurabilirsiniz. Sık sık veya ikiniz de evdeyken mesaj yazmıyorsanız veya sabahları değil de günün sonunda yetişmek ve sohbet etmek için zaman ayırıyorsanız, yeni bir iletişim modeline dönmeyin. ayrıyız

Yolculuğun uzunluğuna bağlı olarak, her gün, gün aşırı veya haftada iki ila üç kez telefon görüşmesi yapma standardı belirleyebilirsiniz. Telefon görüşmeleri fazla kişisel değilse, görüntülü sohbet için bir zaman planlayın. En iyi yanı, bu aramaların baskı olmadan yapılabilmesidir: herhangi bir şey hakkında konuşmak için güvenli bir alan yapın. Komşunun köpeği hakkında konuşun, uçakta yanınızda oturan gülünç adam hakkında konuşun veya ikinizin de izlediğiniz en son TV programı hakkında sohbet edin.

Sohbet etme zamanını, sohbet ederek geçirdiğiniz diğer zamanlar gibi değerlendirin, ancak belki biraz daha aktif dinleme ile.

Birlikte Bir Rutin Bulun

İkiniz de sabah insanı değilseniz, birisi seyahat ederken konuşmak için en iyi zamanın sabah olduğunu düşünmenin zamanı gelmedi mi? Rutinlerinize bağlı kalın: sabah ilk iş, öğle yemeği sırasında veya yatmadan önce hızlı bir sohbetin tadını çıkarın. Her zamanki rutininiz işe yaramazsa veya işler değişirse, tıpkı evde yaptığınız gibi yapın: nazik ve nazik olun ve diğer kişiye haber verin!

Hızlı ipucu

Bir otel odası turu vermeyi bir rutin haline getirin; Bu küçük detaylar, ayrı olduğunuzda bile bir şeylerin parçası gibi hissetmenizi sağlayabilir.

Partnerinizin Ne Düşündüğü Hakkında Varsayımlarda Bulunmayın

Bir kişi için önemli olan bir başkası için önemli olmayabilir. Ve apaçık olan ve aklınızın bir köşesinde olan şeyler partneriniz için olmayabilir. Cadılar Bayramı ayrı kalmak için tartışılmaz bir zaman mı? Partnerinize haber verin. Yıldönümünüzü umursamıyor musunuz, ancak doğum günlerinde şahsen onlara sevgi ve ilgi göstermek mi istiyorsunuz? Bilinsin. Tarihleri ​​yazılı olarak hem hızlı hem de kolay bir şekilde başvurabileceğiniz bir yere koyun.

İkiniz de içe dönük müsünüz? Sadece biriniz mi? Şarj etmek ve telafi etmek için yalnız kalmaktan hoşlananlar için seyahat etmek son derece yorucu olabilir. Bazen sadece çevrimiçi bir oyun veya telefonunuzda bir uygulama oynamak, uzun mesafeli bir ilişkide bağlantıda kalmanın bir yoludur ve size hem yakın hem de uzak bir bağlantı sağlar.

Onlara Gizli Notlar ve Biblolar Verin

Seyahat eden partnerinize kendinizi yakın hissetmek veya siz yokken evdeki partnerinize sevildiğini hissettirmek için teknolojiye ihtiyacınız yok. Uçuyorlarsa, çantalarından herhangi birine yanlışlıkla bir güvenlik sorunu yerleştirmediğinizden emin olun, bu nedenle bunlarla ilgili en iyi kararınızı kullanın.

Partnerinizin çantalarına, kitaplarına veya tuvalet çantasına bir not atın. Orijinal bir şiir olmasına gerek yok! "Seni seviyorum" veya Pinterest'te gezinirken bulduğunuz bir alıntı kadar basit hale getirebilirsiniz. Onlar uzaktayken kendinizi onların özlemini çekerken bulursanız, yaklaşan seyahatiniz için kendinize bir alıntı tahtası yapın.

Kartpostal veya defter topluyorsunuz ve onları tamamen bırakmadan kullanıma sokmanın bir yolunu mu arıyorsunuz? Bunları notlar için kullanın veya biraz planlama yaparak otele önceden bir not gönderin. Eski usul sesli posta mesajlarını da unutmayın .

Çantalarına bir atıştırmalık veya ikram (veya iki veya dört) atın. Askı, en sevdikleri şeker veya aptalca bir şeyden muzdarip partner için birkaç granola bar kadar düşünceli ve sade, eğer sık ​​sık şakalar yapıyorsanız (ama bunu küçük tutun), bulabilecekleri ve iyi bir kıkırdama iki kişiyi tutacaktır. bağlısınız. Partnerinizi evde unutmayın - onlar için de notlar ve gizli şeyler bırakabilirsiniz!

Kendinle Çıkmayı Deneyin

Herkes, yalnızca tamamen yalnız kaldığında mağaradan çıkan gremlin tarafına sahiptir. Veya belki de insanları memnun eden birisiniz ve en sevdiğiniz kaprislere nadiren kendinizi kaptırıyorsunuz. İster karanlıkta oturup 90'ların şovlarını izlerken akşam yemeğinde sadece Buffalo tavuk sosu yemek isteyin, ister tapas yiyip barda huzur ve sessizlik içinde bir kitapla oturmak isteyin, elinizden gelenin en iyisini yaşayabilirsiniz. maskaralıklarınıza kimsenin sevgiyle kaşını kaldırmadan, suçsuz ve açıklamasız bir hayat.

Ve unutmayın, her zaman duşta veya banyoda tam karaoke yapma şansı vardır, ardından yatakta tamamen denizyıldızı tutma ve hepsini kendiniz için alma şansı vardır. Kalbinizi, zihninizi ve ruhunuzu öz bakım ile besleyin ve ilişkiniz her zamankinden daha güçlü olacaktır.

Ayrı Zaman Hakkında Stres Yapmayın

Ne zaman bir rutin değişse, bir alışma dönemi vardır. Bazı insanlar ilk birkaç gece ya da eşleri uzaktayken hiç uyumazlar. Ve rutin hale geldiklerinde biraz ayarlama yapmak gerekebilir. Bu anormal değil ve kesinlikle kötü bir şey değil. Bir şeylere uyum sağlayın ve yuvarlanın; bu geçişler daha kolay ve pürüzsüz hale gelecektir.

Partneriniz bir mesaja veya aramaya hemen cevap vermezse paniğe kapılmayın. Geç kalacak patronları veya iş arkadaşlarıyla akşam yemeği yiyeceklerine dair açık iletişim, birinin evde geç saatlere kadar oturup beklemediği anlamına gelir. Waze veya diğer sürüş uygulamaları (veya konum paylaşımı), eşinizin oteline sağ salim vardığını veya gece geç saatlerde bir arkadaşınızın evinden eve döndükten sonra sizin güvende olduğunuzu bilmenize yardımcı olabilir.

Sık sık seyahat eden biriyle birlikte olmak, yarı zamanlı bir uzun mesafe ilişkisidir , ancak arada daha birçok öpücük var.

Bir İlişki İçin Biraz Mesafe Neden İyidir?

İster inanın ister inanmayın, ilişkiniz ikiniz arasındaki o birazcık fiziksel alandan faydalanabilir. Partneriniz iş veya başka nedenlerle seyahat ettiğinde ilişkinin sahip olabileceği güçlü faydalardan bazıları şunlardır:

Gerçekten nasıl iletişim kuracağınızı öğreniyorsunuz. Bu, ister daha net bir şekilde iletişim kurmak, ister bir metin mesajındaki herhangi bir alt ton hakkında fazla düşünmeyi bırakmayı öğrenmek olsun, iletişim becerileriniz arkadaşlarınızı kıskandıracak.

Biriniz veya her ikiniz seyahat ettiğinizde, bir ekip olarak birlikte çalışma sanatını mükemmelleştirirsiniz. Ne zaman sohbet edeceğinizi, ne zaman tekrar bir araya geleceğinizi planlıyorsunuz ve ayrı olduğunuzda devam eden hayatınıza ayak uyduruyorsunuz.

O balayı aşaması tekrar tekrar alevlenir. Partnerinizi bir süre ayrı kaldıktan sonra tekrar görmek, kelebekleri taze tutar ve bir seyahatin sonunda yeniden bir araya gelmenin heyecanını yaşarsınız.

Uzaklık, hayatın sıradan kısımlarını biraz daha ilginç hale getirir. İkiniz için en iyi neyin işe yaradığına dair iletişim sanatını öğrenmek gibi, günün normalde tartışmayabileceğiniz sıradan kısımlarını aktif olarak dinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Bu sabah hangi kahveyi yapmaya karar verdiniz? Aylar önce atmanız gereken ama bir türlü atamadığınız o havluya parmağınız mı takıldı? Önemsiz olan önemli hale gelir ve bağlantı kurar.

En önemli ilişkiye sahip çıkmayı öğreniyorsunuz: kendinizle olan. Bir başkasını sevmek için önce kendinizi sevmeyi öğrenmeniz gerekmediği doğru olsa da, kendinize iyi bakmanız ve kendinize davranmanız da önemlidir.

Dolu Dolu Yaşayın ve İlişkiniz Hakkında İyi Hissedin

Sevdiğiniz birine veda etmek hem kolaylaşır hem de hiçbir zaman tam anlamıyla kolaylaşmazken, zamanın akıp gidişini izlerken midenizde uçuşan kelebekler günleri daha da hafifletir. Ve hiçbir şey onların garaj yolundan veya evinize bir kez daha geldiklerini görmek gibisi yok.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz