Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Joe Biden Karşıladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra zirveye katılan liderlerle aile fotoğrafı çekimine katıldı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nde aile fotoğrafı çekimi öncesi ABD Başkanı Joe Biden ile NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra zirveye katılan liderlerle aile fotoğrafı çekimine katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere Amerika Birleşik Devletleri'nin Başkenti Washington'a gitti. Erdoğan ve beraberindeki heyeti Andrews Askeri Hava Üssü'nde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş ve Washington Büyükelçisi Sedat Önal Karşıladı. 

"TÜRKİYE SİZİNLE GURUR DUYUYOR"
Erdoğan buradan konaklayacağı otele geçti. Cumhurbaşkanı, burada vatandaşların sevgi gösterisiyle karşılandı. Erdoğan'ı karşılayanların ellerinde Türkçe ve İngiliz "Hoşgeldiniz" yazılı pankartlar vardı. "Türkiye sizinle gurur duyuyor" sloganları da atıldı. Cumhurbaşkanı ve eşi Emine Erdoğan, kendilerine sergilenen sevgi gösterisine el sallayarak karşlılık verdi.

ERDOĞAN, ANMA ETKİNLİĞİNE KATILDI
Erdoğan daha sonra da Andrew W. Mellon Auditorium'da düzenlenen NATO'nun 75. Yılı Anma Etkinliğine katıldı. Etkinliğe katılan devlet ve hükümet başkanlarıyla toplu fotoğraf çektirdi.

ORBAN İLE GÖRÜŞTÜ
Erdoğan programın bitiminde tekrar kalacağı otele hareket etti. Burada da Macaristan Başbakanı Viktor Orban'la bir araya geldi. Görüşmede iki ülke heyetleri de yer aldı.

AİLE FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ


Oturum öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ve liderler NATO zirvesinde geleneksel aile fotoğrafı çekimine katıldı.

İLK OTURUM BUGÜN 
Bugün zirve kapsamında Kuzey Atlantik Konseyi'nin ilk oturumu yapılacak. Türkiye'yi zirvede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan temsil ediyor. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz