Yonca Evcimik, Bebek Kordonundan Kök Hücre Yaptırdı!

Son hali sosyal medyada gündem oldu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Son dönemde yüzündeki değişikliklerle dikkatleri üzerine çeken 60 yaşındaki Yonca Evcimik, bebek kordonundan kök hücre yaptırmıştı. Evcimik, katıldığı bir programda estetiklerini teker teker saydı. Son hali sosyal medyada gündem oldu.

Dillere pelesenk olan şarkılarıyla adından söz ettiren Yonca Evcimik, zaman zaman magazin gündeminde yer alıyor. Paylaşımlarıyla da çok konuşulan Evcimik, pozlarıyla da sosyal medyayı sallıyor.

BEBEK KORDONUNDAN KÖK HÜCRE YAPTIRDI

Bandıra Bandıra, Abone, Kendine Gel, Sallayalım Dünyayı, 8.15 Vapuru ve Son Baharda Geleceğim gibi şarkılara imza atan 60 yaşındaki şarkıcı Evcimik, geçtiğimiz günlerde bebek kordonundan kök hücre yaptırdığı açıklamıştı. 

ESTETİKLERİNİ TEKER TEKER SAYDI

Ünlü şarkıcı Evcimik, katıldığı bir programda yaptırdığı estetikleri teker teker saydı. Evcimik "Bu kadar çok gölgeden kaynaklı çok bir şey olmuş gibi görünüyor olabilir ama evet çok faydalı bir şey. Boşluk olan yerleri, göz altlarını doldurmak gibi... Doktor çok önemli' dedi.

ÇENESİNDE DE VAR

Evcimik, "Çeneye de iki yandan biraz takviye var" diye konuştu. Programdaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Yonca Evcimik'in son halini görenler yorum yağmuruna tuttu. 

"NE KADAR GENÇLEŞMİŞ"

Sosyal medyada Evcimik'in son haline "Ne kadar gençleşmiş", "Muhteşem olmuş", "Ateş gibi kadınsın" gibi yorumlar geldi. 


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz