ÖZEL: 'Kanserim Diye Köşeye Çekilip Beklemek İstemiyorum!'

Tanyeli, Özlem Uçar'a konuştu

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Pankreas kanseri ile mücadele eden ünlü oryantal Tanyeli için son olarak sanatçı dostları moral gecesi düzenlemişti.

Hastaneden taburcu olan ve evinde tedavisine devam edilen Tanyeli, hastalığı sürecinde yaşadıklarını Yenigünaydın'a anlattı...

Kendimi Türk Doktorlarına Emanet Ettim

Tanyeli, "Moralim iyi ağrılarım var ama daha da iyi olacağım. Zor bir süreçten geçiyorum ama dirençli bir kadın olduğum için bunu da atlatacağım. Japonya'da bulunan bir klinik ile görüşmüştük gitmeye karar vermiştim. Kan tahlilerimi istediler, kliniğe gönderdik fakat onlar kendi uygulayacakları tedavi ile yüzde 18 başarı verdiler. O yüzden gitmekten vazgeçtim, kendimi Türk doktorlarına emanet ettim" dedi.

Maddi ve Manevi Yönden Yorgunum

Maddi ve manevi yönden yorgun olduğunu ve çalışmak istediğini belirten Tanyeli, "Çalışmak istiyorum çünkü çalışınca kendimi daha özgür hissediyorum. Kimseye muhtaç olmadan ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum. Kanserim diye köşemde oturmak istemiyorum. Şunu da gördüm ki hayatımda güzel dostlar biriktirmişim. Ebru Gündeş, Zara, Yıldız Tilbe, Safiye Soyman, Haluk Şentürk, Türkan Şerbetçi hiç elimi bırakmadılar. Her an yanımda oldular. Onların hakkını ödeyemem" dedi.  

Özlem Uçar- Yenigünaydın

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz