Ezgi Mola Komik Anlarını Takipçileri ile Paylaştı!

Gece saatlerinde oğlunu uyutmaya çalışan Ezgi Mola komik anlarını takipçileri ile paylaştı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Geçtiğimiz kasım ayında oğlu Can'ı kucağına alan Ezgi Mola birbirinden eğlenceli annelik paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Gece saatlerinde oğlunu uyutmaya çalışan Ezgi Mola komik anlarını takipçileri ile paylaştı.

Ezgi Mola, başarılı oyunculuğunun yanı sıra, doğallığı, güzelliği, samimi halleri ve yetenekleriyle gönülleri fethediyor. 

Ünlü oyuncunun özel yaşamı da yakından takip ediliyor. Özellikle anne olduktan sonra, adeta annelerin iç sesini yansıtan paylaşımları ile gündemden düşmüyor. 

2023 YILINDA EVLENMİŞTİ 

Başarılı oyuncu, 2019 yılında ilişki yaşamaya başladığı işletmeci Mustafa Aksakallı'yla 8 Mayıs 2023'te nikah masasına oturmuştu.

Hem romantik hem de bir o kadar eğlenceli ilişkilerini nikahla taçlandıran ikili düğünden kısa bir süre bebek beklediklerinin müjdesini vermişti.

Can adını verdiği oğlunu 23 Kasım 2023 tarihinden kucağına alan Ezgi Mola'nın bebeğiyle yaptığı her paylaşımı merakla beklenir oldu.

ANNELERİN İÇ SESİ OLDU 

Ezgi Mola, annelerin iç sesi olmaya devam eden  keyifli paylaşımlarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz akşam yine bu durumu anlatan birkaç kare yayınladı.

Gecenin bir vaktinde kucağına aldığı oğlu Can'ı uyutmaya çalışırken kılıktan kılığa giren Mola'nın hallerini takipçilerini güldürdü. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz