Sanatçılar, Kurban Bayramı’nda Para Basacak!

Her özel günde yaptıkları konser anlaşmalarıyla ve aldıkları ücretlerle gündem olan sanatçılar, bu yıl da Kurban Bayramı’nda para basacak.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Her özel günde yaptıkları konser anlaşmalarıyla ve aldıkları ücretlerle gündem olan sanatçılar, bu yıl da Kurban Bayramı’nda para basacak. Bayram boyunca Türkiye’nin dört bir yanındaki 5 yıldız otellerde ve Kıbrıs’taki konser mekanlarında sahne alan ünlü isimler bir gecede adeta servet kazanacak.

Ebru Gündeş

Zeynep Bastık, Gülşen, Hadise, Koray Avcı ve Ebru Gündeş izlemek ve otelde konaklamanın maliyeti, 29-49 bin lira arasında değişiyor. Cratos Premium Otel’de ise 16-19 Haziran’da Ebru Gündeş sahneye çıkacak. O tarihlerde 3 gece tam pansiyon şeklinde satılan bayram tatilinin fiyatı kişi başı 30 bin TL oldu.

Gülşen

EN PAHALISI GÜLŞEN

17-20 Haziran tarihlerinde Zeynep Bastık’ın sahne alacağı Elexus Otel’de ise tam pansiyon konaklama ve konsere kişi başı 40 bin lira ödenecek.

Zeynep Bastık

Concorde Luxury Resort’ta ise Hadise sahne alacak. 16-19 Haziran 3 gece ultra her şey dahil konaklama ve konser bedeli 44 bin 300 TL olarak belirlendi.

Hadise

Karpaz bölgesindeki Limak Cyprus’ta ise 16-21 Haziran tarihleri arasında Gülşen sahne alacak. Ultra her şey dahil sistem ile 5 gece konaklamalı kişi başı fiyat 48 bin 900 TL olacak.
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz