Yeşim Salkım'dan Bodrum'da Yaşanan Sorunlara Sert Tepki!

‘Bu Şartlarda Yaşanmaz’

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Tatil bölgelerindeki fiyatlar tartışmasına dahil olan ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, Bodrum'daki son durumu açıkladı. Salkım, önce dondurma fiyatını açıkladı sonra CHP'li belediyelere öfkesini dile getirdi.

Türkiye gündemini yakından takip eden ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, tatil beldelerindeki artan fiyatlarla ilgili düşüncelerini dile getirdi.

“Bodrum bitmiş”

Bodrum’da yıllardır evi bulunan ve sert çıkışlarıyla tanınan şarkıcı, “Arkadaşlar çok açık söylüyorum sözüme güvenin, Bodrum bitmiş bir gün su bir elektrik kesintisi bitmek bilmiyor.

“Yeni gelen başkan heyecanlı”

İş yerleri büyük sıkıntıda para yok, herkes iş bırakıyor. Pahalılık geç o zaten korkunç da yollar her yer kazılmış, yeni gelen başkan yaşı küçük ya heyecanlı hemen yapayım demiş ama olan bizim arabaların ön takımlarına oldu” diyerek isyan etti.

“Topu 150 TL”

Şarkıcı Yeşim Salkım tatil beldelerindeki artan fiyatlara da isyan etti. Ünlü isim, "Dondurmanın topu 150 TL bilmem biliyor musunuz yoksa size dondurma yasak mı? Bizi geçtim de çocuk çocuk yiyor bunu ay pardon yani eskiden yiyordu?” diyerek sitemine devam etti.

Yeşim Salkın bunla da kalmadı CHP’li belediyeleri de şu sözlerle suçladı:

“Biriniz de çalışın”

“Gelelim CHP belediyelerine; kardeşim siz hepiniz aranızda anlaşma mı imzaladınız milleti Atatürk bahanesiyle kandırıp tembellik etmeye bezdik be biriniz de çalışın! Konserlere döktünüz paraları şimdi para yok iş bilmiyor diyemiyorsunuz da kasa boş diyorsunuz! Hepiniz aynısınız hepiniz parti falan geçiniz bunları hepsi aynı bunların ülkesini değil hepsi cebini düşündü yıllardır…”

“Bodrum değil her yer berbat”

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i etiketleyen şarkıcı “Bu arada anlıyoruz ki sadece Bodrum değil her yer berbat sayın Mehmet Şimşek” dedi

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz