Ebru Şahin'e Tepki, Hande Erçel'e Övgü!

Ünlü oyuncu Akın Akınözü’nün kendisi gibi oyuncu olan annesi Özlem Akınözü, dün son yolculuğuna uğurlandı. Akınözü'nü hiç tanımayan Hande Erçel'in cenazeye gelmesi takdir topladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ünlü oyuncu Akın Akınözü’nün kendisi gibi oyuncu olan annesi Özlem Akınözü, dün son yolculuğuna uğurlandı. Akın Akınözü'nün Hercai dizisinden rol arkadaşı Ebru Şahin cenazeye gelmeyince tepki toplarken, Akınözü'nü hiç tanımayan Hande Erçel'in cenazeye gelmesi takdir topladı.

Ünlü oyuncu Akın Akınözü’nün kendisi gibi oyuncu olan annesi Özlem Akınözü, dün son yolculuğuna uğurlandı. Hercai dizisinden rol arkadaşı Ebru Şahin cenazeye gelmeyince tepki toplarken, Akınözü'nü hiç tanımayan Hande Erçel'in cenazeye gelmesi takdir topladı.

Ünlü oyuncu Akın Akınözü'nün kendisini gibi oyuncu olan annesi Özlem Akınözü, uzun süredir mücadele ettiği kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti.

Son yolculuğuna uğurlanan annesinin tabutu başından bir an olsun ayrılmayan Akınözü, hüngür hüngür ağlayarak yürekleri dağladı.

Cenazede gözler Ebru Şahin'i aradı.

Şahin’in ‘Hercai’de üç sezon beraber rol aldığı Akın Akınözü’nün annesinin cenazesine katılmaması ve sosyal medya hesabından da baş sağlığı paylaşımı yapmaması tepki çekti. Şahin’in Instagram hesabına “Hande Erçel bile hiç tanışmadığı Akın’ın yanındaydı” yorumları yapıldı.

Hande Erçel ise meslektaşı Akın Akınözü'nü hiç tanımamasına rağmen cenazeye gitti. Erçel'in, annesi Aylin Erçel'i aynı hastalıktan kaybettiği için bu hassasiyeti göstermesi dikkat çekti.

ZOR ANLAR YAŞADI
Hande Erçel'in cenazede zor anlar yaşaması gözlerden kaçmadı.
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz