Özge Özacar Yeni Sevgiliyle Görüntülendi!

Güzel oyuncu, plajda sevgilisini öpücüklere boğdu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Kızılcık Şerbeti'nde canlandırdığı Görkem karakteriyle geniş kitlelerce tanınan oyuncu Özge Özacar, iş insanı Oğuz Özmen'le yeni bir aşka yelken açmıştı. Dizisinin sezon final yapmasıyla tatile çıkan güzel oyuncu, plajda sevgilisini öpücüklere boğdu.

Kısmet, Kefaret, Sevgili Geçmiş, Baba gibi dizilerde de yer alan Özacar, yer aldığı projelerdeki başarılı oyunculuğuyla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Özacar'ın son adresi Kızılcık Şerbeti oldu.

ÖZEL HAYATIYLA GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde Görkem karakterini canlandıran Özge Özacar, kariyerinin yanı sıra özel hayatyla da gündemden düşmüyor. 

SEVGİLİSİYLE BODRUM'DA TATİLDE

Dizisinin sezon finali yapmasıyla tatile çıkan oyuncu, sevgilisiyle romantik anlar yaşadı. Özge Özacar bir süredir iş insanı Oğuz Özmen ile aşk yaşıyor. Daha önce ilişkisini ilan ederek "Çok mutluyum. Keyfimiz yerinde. Daim olur inşallah" dedi. Şimdilerde sevgilisiyle Bodrum'da tatil yapan çift, Aramızda Kalmasın tarafından görüntülendi.

SEVGİLİSİNİ ÖPÜCÜKLERE BOĞDU

Baş başa tatil yapan çift, birbirine sarılarak öpücüklere boğdu. 

SARMAŞ DOLAŞ BİR GÜN GEÇİRDİLER

Çiçeği burnunda sevgililer, Bodrum’daki bir hotelin plajında sarmaş dolaş bir gün geçirdi


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz