Hande Doğandemir Gizemli Aşkıyla Gündemde!

"Geldi benimki"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Güzel oyuncu Hande Doğandemir, başarılı oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla magazin gündemine bomba gibi düştü. Sosyal medya hesabında paylaştığı son fotoğrafta yeni aşkının yüzünü göstermeyip "geldi benimki" diyerek yaptığı paylaşımda kalp şeklindeki tereyağı dikkat çekti. Doğandemir'in aşk yaşadığı o ismin Şebnem Bozoklu'nun bir dönem evli kaldığı mimar Emre İzer olduğu iddia ediliyor.

Güneşi Beklerken, Hükümsüz, Annemizi Saklarken ve Hayat Bugün gibi dizilerle izleyici karşısına çıkan Hande Doğandemir, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. 

GİZEMLİ AŞKIYLA GÜNDEME GELDİ

Geçmişteki ilişkileri ve aşk hayatı hakkında medyada yer alan haberlerle tanınan Doğandemir, bu kez gizemli bir aşkla gündeme geldi. 

YENİ BİR BİRLİKTELİK YAŞADIĞI MESAJI VERDİ

Hande Doğandemir, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla yeni bir birliktelik yaşadığı mesajı verdi. Hayranları, ünlü oyuncunun yeni aşkını merakla beklerken, Doğandemir'in yaptığı bu gizemli paylaşım sosyal medyada hızla yayıldı.

"GELDİ BENİMKİ"


 

Ünlü oyuncu, kalp şeklinde bir kek fotoğrafına, "Geldi benimki" notunu düştü.

O KİŞİNİN MİMAR EMRE İZER OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Hande Doğandemir, yeni sevgilisinin kim olduğunu açıklamasa da o kişinin 2010'de Şebnem Bozoklu ile evlenip 2016'da ayrıldığı mimar Emre İzer olduğu iddia edildi. Başarılı bir kariyere sahip olan İzer, birçok önemli projede yer aldı ve sanat dünyasında saygın bir yer edindi. İzer'in geçmiş ilişkileri ve kariyerindeki başarıları, Doğandemir ile olan ilişkisine olan ilgiyi daha da artırdı.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz