Wanda Nara'nın Eski Eşi Lopez'le Paylaşımı Olay Oldu!

Dünyaca ünlü golcü Icardi ile ayrıldıklarını açıklayan Wanda Nara, sosyal medya hesabından eski eşi Maxi López'le fotoğraf paylaştı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile Wanda Nara’nın evliliklerinde yaşanan ayrılık haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Geçtiğimiz gün konser veren Wanda Nara'nın sahnede dudak dudağa öpüşmesi gündemden düşmemişken, ünlü şarkıcı cephesinde bir gelişme daha yaşandı. Eski eşi Maxi López'le hikaye atan Wanda Nara, sosyal medyada gündem oldu.

Galatasaray'ın Arjantinli süper yıldızı Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde boşanma kararı almıştı. Wanda Nara aldığı kararı sosyal medya hesabından resmen duyurmuştu.

"AYRILMAYA KARAR VERDİM"

Temmuz ayında Wanda Nara sosyal medya hesabından paylaştığı, "Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken daha fazlasını denemek hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım" sözleriyle ayrılığı duyurmuştu.

KREDİ KARTLARINI BLOKE ETTİRDİ

Arjantinli gazeteci Majo Martino'nun haberine göre; yıldız futbolcu, boşanma kararı alan Wanda Nara'ya büyük bir şok yaşattı. Icardi, eşine ait tüm kredi kartlarını bloke ettirdi.

DUDAK DUDAĞA POZ VERMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Arjantin'in en büyük konser alanlarından olan Movistar Arena'da sahne alan Wanda Nara, şarkı söylediği anlarda ünlü şarkıcı Catriel Guerreiro ile dudak dudağa poz vermişti. 

ESKİ EŞİYLE FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Dünyaca ünlü golcü Icardi ile ayrıldıklarını açıklayan Wanda Nara, sosyal medya hesabından eski eşi Maxi López'le fotoğraf paylaştı. İkili kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kariyerinde yeni bir sayfa açıp bir futbol kulubü alan Maxi Lopez'in yanına giden Wanda Nara, iki çocuğununda bulunduğu bir öz çekim paylaştı.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz