Ameliyata Alınmıştı! Ece Seçkin 'Bebeğini Düşürdü' İddiası!

Sesi ve şarkıları yıllardır beğenilerek takip edilen, sahne performansları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Ece Seçkin'den üzen haber geldi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Sesi ve şarkıları yıllardır beğenilerek takip edilen, sahne performansları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Ece Seçkin'den üzen haber geldi. 2 aylık hamile olan şarkıcı bebeğini kaybetti. Bebeğin kalbi durunca ünlü şarkıcı önceki gün acilen ameliyata alındı. Annelik sevinci yarım kalan ünlü şarkıcıdan açıklama geldi.

Seslendirdiği 'Dibine Dibine', 'Adeyyo', 'Aman Aman' ve 'Olsun' gibi parçalarla hafızlara kazınan Ece Seçkin, özel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündem düşmüyor. 

4 yıldır birlikte olduğu pilot Çağrı Terlemez ile 2021 yılında dünya evine giren ünlü şarkıcı Ece Seçkin'den üzen haber geldi.

ACİL OLARAK AMELİYATA ALINDI

 Ünlü şarkıcı önceki gün acilen ameliyata alındı. Seçkin, geçirdiği operasyon sonrası sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

"AMELİYATIM BAŞARILI GEÇTİ"

Seçkin yaptığı paylaşımda şunları ifade etti:

"Ameliyatım başarılı geçti. Arayan herkese çok teşekkür ederim. Telefonlara dönüş yapamadıklarımdan özür diliyorum. Konserimi iptal etmek zorunda kalmasaydık bu durumu bilmenizi ve üzülmenizi istemezdim."

BEBEĞİNİ KAYBETTİ

Hürriyet'in haberine göre; Ece Seçkin 2 aylık hamileydi ve bebeğini kaybettikten sonra acilen ameliyata alındı. Şarkıcı, eşinin ve ailesinin yanında olduğunu belirterek, hayranlarına "Lütfen beni merak etmeyin. Ecot Princess en kısa zamanda aranızda" şeklinde mesaj verdi.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz