Kıvanç Tatlıtuğ'un Marmaris'teki Arazisi Küle Döndü!

Tatlıtuğ’un yıllar önce yatırım amaçlı satın aldığı Marmaris’teki arazisi son yangınlardan etkilenerek küle döndü.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Türkiye’nin en ünlü ekran yüzlerinden olan Kıvanç Tatlıtuğ yakın zamanda bir gangster rolü ile ekranlara geri dönecek. Yıllardır ekranlardan kazandığı paraları gayrimenkule yatıran Kıvanç Tatlıtuğ’un yıllar önce yatırım amaçlı satın aldığı Marmaris’teki arazisi son yangınlardan etkilenerek küle döndü.

Havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve insan kaynaklı sebeplerden dolayı Türkiye’nin 4 bir yanında orman yangınları günler boyu sürmeye devam ediyor. Orman yangınlarının son kurbanlarından birisi de ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ oldu.

Ufuk Özcan’ın haberine göre yakın zamanda Necdet Elmas’ın hayatından esinlenerek yapılan dizide bir gangstere hayat verecek olan Kıvanç Tatlıtuğ dizi ve filmlerden kazandıklarını gayrimenkule yatıran isimlerin başında geliyor.

Bodrum dahil İzmir’in Dikili ve Marmaris’te de yatırımları olan ünlü oyuncunun yıllar önce satın aldığı Marmaris’te bulunan arazisi de orman yangınlarından etkilendi.

Tatlıtuğ’un Marmaris ilçesinden Selimiye istikametindeki yol üzerinde bulunan arazisi de son çıkan orman yangınlarından etkilenerek küle döndü.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz