Demet Akalın Sinirlendi: 'Bir Yemek Parasına Oturuyor'

Ünlü şarkıcı son olarak evinin ederini söyledi ve kiracısının 5 bin TL öderken yaptığı zammı açıkladı. Demet Akalın evinin değerinin de 35 bin TL olduğunu ifade etti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Demet Akalın, kiracısıyla yaşadığı sıkıntıyı bir türlü çözemedi. Ünlü şarkıcı son olarak evinin ederini söyledi ve kiracısının 5 bin TL öderken yaptığı zammı açıkladı. Demet Akalın evinin değerinin de 35 bin TL olduğunu ifade etti.

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Demet Akalın, yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla da bilinen bir isim.

Mankenlik yaptığı yıllarda aldığı bir evde oturan kiracısından aylık 5 bin TL kira aldığını ifade eden Akalın, "Bugün bir yere gidiyorsun dört kişi, 3-4 bin lira hesap geliyor. Kiracım evimde 5 bin liraya oturuyor. Ben bunu canlı yayında söylediğim için; adamın ukalalığına bak emlakçıya gidip 'Programda bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim' demiş" ifadelerini kullanmıştı.

Kiracısıyla sorunlarını çözemeyen Demet Akalın son olarak paylaşımında "Ya bu evleri siz bedava oturun diye almadık arkadaş adam çöktü evime ya!!!!!" diyerek derdini takipçileriyle paylaştı.

KİRACI EVDEN ÇIKINCA...
Demet Akalın'ın 5 bin TL ödeyen kiracısının zam yaptığı ortaya çıktı. Akalın bunu da açıklayarak şunları yazdı:

"Yok 5'di 8'i yeni yapmış!! Uzlaşmaya da hayır diyor!! 35 bin en kötü ederi evin!! Çıksın bir öğrenciye 1 yıl bedava vereceğim söz dua eder en azından."

Demet Akalın Mynet'in haberine göre; kiracısının pilot olduğunu söyledi ve "Aidat kadar kirada oturuyor bu fırsatçılık değil kendi emeğimle aldığım evin bedavaya çürümesini izliyorum hak önemli hak! Bir yemek parasına oturuyor" diyerek isyan etti.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz