Squid Game 2, Geliyor! Yayın Tarihi Belli Oldu!

Netflix, üçüncü ve son sezonun 2025'te yayın platformuna geleceğini de duyurdu

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Netflix dizisi Squid Game'in merakla beklenen ikinci sezonu için yayın tarihi açıklandı.

Dijital yayın platformu, distopik Kore dramasının ikinci sezonunun Noel'in hemen ardından 26 Aralık'ta geleceğini, çarşamba günü (31 Temmuz) bir fragman videosuyla birlikte duyurdu.

Üçüncü ve son sezon 2025'te gelecek.

İkinci sezonun resmi açıklaması şöyle diyor:

Oyuncu 456, Squid Game'i kazandıktan üç yıl sonra, oyunun arkasındaki kişileri bulup onların vahşi sporuna son vermeye hâlâ kararlı. Servetini arayışına kaynak olarak kullanan Gi-hun en bariz yerden başlıyor: Metroda ddakji oynayan şık takım elbiseli adamı arayarak. Ama çabaları nihayet sonuç vermeye başladığında, organizasyonu devirmeye giden yolun sandığından daha ölümcül olduğu ortaya çıkıyor: Gi-hun'un oyunu sonlandırmak için oyuna yeniden katılması gerekiyor.

Devam bölümleri, dizinin 2021'deki Netflix'te rekorlar kıran 9 bölümlük ilk çıkışından neredeyse üç yıl sonra gelecek. İlk sezon, halihazırda şirketin tarihinde en çok izlenen dizi sezonu.  

Hwang Dong-hyuk'ın yarattığı, para sıkıntısı çeken bir grup yarışmacının hayat değiştirecek miktarda para için ölümüne savaşmasını anlatan dizi, bu yıl dönecek popüler Netflix yapımlarının arasında yer alıyordu.

Asıl oyun şimdi başlıyor. Squid Game'in ikinci sezonu 26 Aralık'ta geliyor. 

Son Sezon 2025'te geliyor. 

Dizi, Emmy ödüllerinde En İyi Drama Dizisi de dahil çeşitli ana kategorilerde aday gösterilen ilk İngilizce olmayan drama dizisi olmuştu. Başrol yıldızı Lee Jung-jae En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanan ilk Koreli olmuştu.

Hwang ayrıca En İyi Drama Dizisi kategorisinde kazanan ilk Asyalı yönetmen ve İngilizce olmayan bir diziyle kazanan ilk yönetmendi.

Lee, ikinci sezonda dönen diğer oyuncular Lee Byung-hun, Wi Ha-jun ve Gong Yoo'yla beraber geri gelecek. Yeni oyuncular arasında Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Lee Jin-uk, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim, Lee David, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won, Jo Yu-ri, ve Won Ji-an yer alıyor.

Dizinin yeni sezonunun onayı, Netflix'in 2022'deki 4. çeyrek kazanç toplantısı sırasında CEO Ted Sarandos'un "Squid Game evreni daha yeni başladı" demesiyle duyurulmuştu.

Yayın platformu geçen sene kasımda, dizinin spin-off'u olan realite oyun şovu Squid Game: The Challenge'ın ilk sezonunu yayımlamıştı. Şovda, diziye benzer bir şekilde 456 paraya sıkışmış kişi, dizidekilerden yola çıkan çeşitli çocuk oyunlarında, televizyon tarihinin en büyük ödülü olan 4,56 milyon doları kazanmak için yarışıyordu.  

Bir hafta sonra, The Challenge'ın ikinci sezonu onaylanmıştı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz