Şeyma, Tezgah Pozu ile Herkesi Şaşırtmaya Devam Ediyor!

Şeyma Subaşı'nın paylaşımına "Taş gibi kadın" yorumları yağdı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Şeyma Subaşı ne yapsa olay olmaya devam ediyor. Transparan elbisesi ile verdiği pozların etkisi daha geçmemişken bu sefer de mutfak tezgahında verdiği pozla ağızları açık bıraktı. Şeyma Subaşı'nın paylaşımına "Taş gibi kadın" yorumları yağdı.

Yaşadığı aşklarla, yazdığı kitapla, giydikleriyle, yaptığı tatillerle, paylaşımlarıyla ve her biri ayrı konu olan açıklamaları ile gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı "Fenomen" kelimesinin tam olarak hakkını veriyor. 

Şeyma Subaşı, 34. yaş gününü de adına yakışır şekilde kutladı. Gündüz kızı Melisa, ailesi ve yakın arkadaşlarıyla doğum gününü kutlayan Subaşı bu anları sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi. 

Zaman zaman kızı Melisa ile paylaşımları eleştiri alsa da, kızı ile arkadaş gibi olan Subaşı kendi tarzından ödün vermeden yaşamaya devam ediyor. 

Verdiği pozlardan bir gönderi oluşturan Şeyma Subaşı mutfakta verdiği poz ise  olay oldu. Subaşı’nın verdiği pozu, takipçileri yorum yağmuruna tuttu.

Kusursuz fiziğini sergilemekten çekinmeyen fenomen, bacaklarını açarak tezgaha oturdu. 

Uzun yıllardır sağlıklı beslenme rutinleri olan ve düzenli olarak farklı spor dallaır ile ilgilenen Şeyma Subaşı'nın güzelliği görenleri hayran bırakmaya devam ediyor. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz