Şeyma Subaşı'nın Gizemli Sevgilisi Belli Oldu!

O kişiyi duyanların ise ağzı açık kaldı

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımları ile magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı yeniden aşık olduğunu itiraf eden bir paylaşımda bulunmuştu. Paylaşımın ardından herkes bu ismin Barış Alper Yılmaz olduğunu düşünmeye başladı. Fakat o kişinin farklı bir isim olduğu ortaya çıktı. İşte o bomba isim...

2017 yılında Acun Ilıcalı ile nikah masasına oturan ve 2018 yılında boşanan Şeyma Subaşı 2023 yılında da Mohammed Alsaloussi ile evlenmiş ve bu evlilik kısa sürmüştü.

“YİNE AŞIK OLDUM”

"Tahmin edin ne oldu çocuklar? Yine aşık oldum. Ve neredeyse düşünüyordum. Acaba herhangi bir heyecan, herhangi bir yer veya herhangi bir insan olacak mı? Ve ne oldu biliyor musunuz? Evet. Hâlâ hissedecek çok şey var" diyen Şeyma Subaşı'nın kime aşık olduğu merak edilmişti.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, Şeyma Subaşı’nın yakın arkadaşı ve Brezilyalı model olan Martha Graef’in eski eşi Rony Seikaly ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

HER PAYLAŞIMA KALPLİ EMOJİ

Şu an Bodrum’da olan Seikaly ve Şubaşı çifti ayrı ayrı tatil yapıyor. Şubaşı’nın ise sık sık kaldığı otelin iskelesinden sevgilisinin yanına gitti iddia ediliyor.

Şeyma Subaşı'nın Rony Seikaly'nin paylaşımlarına yaptığı kalp emojisi yorumlar da sosyal medyada gündemde.

TAKİPTEN ÇIKARDI

Martha Graeff ve Rony Seikaly 2015 yılında evlenmiş ve bir kızları olmuştu. Fakat evliliklerini yürütemeyip, 8 ay önce dostça ayrıldı. Martha Graeff bu ilişkiyi duyunca ise Şeyma Subaşı'nı takipten çıkardı.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz