Şeyma Subaşı Şokta! 5TL'ye Satılıyor!

Subaşı'nın, 2019 yılında çıkardığı "Sadece Şeyma" isimli kitabının fiyatı 5 TL'ye kadar düştü.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Mısırlı milyarder Meedo ile evlendikten sonra dünyanın çeşitli yerlerini gezmeye devam eden Şeyma Subaşı'nın, 2019 yılında çıkardığı "Sadece Şeyma" isimli kitabının fiyatı 5 TL'ye kadar düştü. Şeyma Subaşı, günlerce kitabın reklamını yapmıştı.

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, 2019 yılında kendi hayatından kesitlere yer verdiği "Sadece Şeyma" adlı kitabını çıkarmıştı. Ünlü fenomenin günlerce reklamını yaptığı kitabın fiyatı, bir alışveriş sitesinde %93 indirimle 5 TL'ye kadar düştü.

5 TL'YE SATILIYOR

Kitabında hayatıyla ilgili küçük detaylar veren Subaşı'nın satışı devam eden kitabı bir alışveriş sitesinde %93 indirime girdi. 

Ünlü ismin 69 TL'lik kitabı indirimle 5 TL'ye satılmaya başlayınca sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

"KİTABI BEN DEĞİL, EDİTÖRLERİMİZ YAZDI"

Şeyma Subaşı, 4 sene önce kitabıyla ilgili yaptığı açıklamada "Arkadaşlar kitabı ben yazmadım çok başarılı editörlerimiz yazdı. Ben hayatımı onlara anlattım.Sanırım yanlış anlaşılıyor ben edebiyatçıyım da demedim. Sizler benim hayatımı merak ediyordunuz. Profilime haftada 130-140 milyon kişi profilime bakıyordu yani Şeyma kitabı sizin sayenizde çıktı. Umarım kitabı beğenirsiniz yani ne diyeyim" ifadelerini kullanmıştı.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz