Cem Büyükhanlı Hayatını Kaybetti!

Büyükhanlı Holding'in varisi, oyuncu Bennu Gerede'nin eski eşi Cem Büyükhanlı hayatını kaybetti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Oyuncu Bennu Gerede eski eşi Cem Büyükhanlı'nın ölümünü sosyal medya hesabından duyurdu.

Gerede yaptığı paylaşımda, "Sevgili Cem'im, Gerçekten parlayan bir ışıktın, olağanüstü yetenekli. Ancak ağır bir acı yükü taşıyordun. Çok büyük acı çeken bir ruh, kafese kapatılmış bir hayvan gibiydin, bu dünyanın taşıyamayacağı kadar uçsuz bucaksızdın. Bu gezegende birlikte birlikte geçirdiğimiz zaman için minnettarım ve umarım bir sonraki yolculuğunda aradığın sevgiyi ve huzuru bulursun. Kalbimde sonsuza kadar özel bir yerin olacak. Huzur içinde yat." dedi.

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden olan Büyükhanlı, yaklaşık bir hafta önce akciğerlerindeki rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilmişti.

CEM BÜYÜKHANLI KİMDİR?

Bennu Gerede'nin eski eşi olan Cem Büyükhanlı, gece hayatlarıyla sık sık gündeme geliyordu. Oyuncu ve fotoğrafçı Bennu Gerede ile dünya evine giren Büyükhanlı, 2011'in mayıs ayında birlikteliklerini sonlandırmıştı.

Büyükhanlı, özellikle Gerede ile boşandıktan sonra birçok ünlü isim ile magazin manşetlerini süslemişti. Büyükhanlı 2016 yılında oyuncu Nilperi Şahinkaya ile görüntülenmiş, kendilerini kayda alan basın mensuplarına sinirlenerek bindikleri taksinin camını yumruklamıştı.

Bununla birlikte Cem Büyükhanlı, eski eşi Bennu Gerede'nin eski dostu modacı ve gazeteci Zeynep Tunuslu ile birliktelik yaşamıştı. Tunuslu ile görüştüğünü kabul eden Cem Büyükhanlı “Zeynep ile Bennu vasıtasıyla tanıştık. Onlar arada sırada görüşüyor. Hatta bizim yakın zamanda hep beraber olduğumuz zamanlar bile oldu" demişti.

Tunuslu da söz konusu birlikteliği onaylayarak "Cem ile görüşüyoruz. Birkaç gündür beraber eğleniyoruz. Bu ilişkiye döner mi, dönmez mi bilmiyorum. Belki birkaç kez daha beraber çıkarsak bir şeyler olabilir” diye konuşmuştu.

Öte yandan Büyükhanlı sayısız güzelle aşk yaşamaya bir başka isimle devam etmişti. Yine geçtiğimiz yıllarda Cem Büyükhanlı, bir süredir aşk yaşadığı iş insanı Hasan Sel'in kızı Melis Sel ile birlikteyken görüntülenmişti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz