Afra Saraçoğlu'nun Son Hali Gündemde!

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Afra Saraçoğlu son haliyle sosyal medyayı salladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Afra Saraçoğlu son haliyle sosyal medyayı salladı. Setten bir kare paylaşan ünlü ismin kısa saçları dikkatlerden kaçmadı. Saraçoğlu'nun saçlarını kestirip kestirmediği merak edilirken gerçek bakın ne çıktı.

Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Beril Pozam ve Gülçin Santırcıoğlu gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Yalı Çapkını dizisindeki rolüyle adını geniş kitlelere duyuran Afra Saraçoğlu özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor.

Dizinin üçüncü sezon çekimlerinden bir karesini paylaşan Saraçoğlu'nun bu fotoğrafı kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

KISA SAÇLARI OLAY OLMUŞTU
Saraçoğlu'nun kısa saçlarını takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Ünlü ismin saçlarını kestirip kestirmediği merak edilirken gerçek bambaşka çıktı.

GERÇEK BAKIN NEYMİŞ
Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Afra Saraçoğlu’nun yüzü olduğu şampuan markasıyla anlaşması devam ettiği için saçlarını kestiremediği, başarılı bir perukla kısaltılmış gibi gösterildiği öğrenildi.

74’üncü bölümü 2 yıllık zaman atlaması ile başlayacak olan dizide hastalığı yenen ve iyileşen Seyran ile Ferit’in boşanıp yeni hayatlar yaşadığına seyirci tanıklık edecek. Peki büyük aşk küllenmiş midir, yoksa küllerinden yeniden doğmayı mı bekliyordur?

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz