Sarıgül'e Kaset İddiasına CHP'den İlk Yorum!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'e yönelik çirkin kaset iddiasına CHP'den ilk yorum geldi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Gezici Araştırma Başkanı Murat Gezici, Girne Amerikan Üniversitesi Öğretim Üyesi Ruşen Gültekin, gazeteci Murat Kelkitlioğlu, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programına konuk oldu. 

"BU ŞANTAJ KAYIT İŞLERİNİN EN REZİLLERİNİ FETÖ’CÜLER YAPIYORDU"
CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'e yönelik çirkin kaset iddiasına CHP'den ilk yorum geldi. CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan konuya ilişkin tv100 yayınında yaptığı açıklamada "Siyasette nezaketin siyaset kurumunun itibarının ne noktaya getirildiğini görüyoruz. Teknolojik gelişmeler de bu işler olmuş olabilir ama gerçekten bu kumpaslar, kasetler, videolar bizim hayatımıza son 15 senede girdi. Hatta bana sorarsanız bu şantaj, tehdit, kayıt işlerinin en rezillerini FETÖ’cüler yapıyordu." dedi.

"BUNLARIN HİÇBİRİNDEN KORKMAMAK LAZIM"
Akdoğan "Siyasetçileri seven siyasetçi yakınlarının en büyük tavsiyesi budur ‘Aman birinin ayağına basma’ çok özür dilerim de ben birinin ayağına basmayacaksam neden siyaset yapıyorum. Ben yanlış yolda yürüyen insanın ayağına basmak için, yanlış yolda giden kişinin ceketinden çekmek için siyaset yapıyorum. Siyasetçi biraz iddialı olursa, sesi gür çıkarsa, doğru yolda ilerlerse hakkında video çıkacakmış dolayısıyla siyaseti sessiz sedasız yapmak gerekirmiş ben buradan söyleyeyim bunların hiçbirinden korkmamak, üstüne gitmek, hesaplaşa hesaplaşa gitmek lazım." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz