Acun Ilıcalı'nın Sevgilisinin Tektaşı Dikkat Çekti!

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Çağla Altunkaya tatil öncesi alışverişte görüntülendi. Ünlü ismin tektaşı dikkatlerden kaçmadı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan sonra Çağla Altunkaya ile birliktelik yaşamaya başlayan Acun Ilıcalı son dönemde hem özel hayatı hem de sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Uzun zamandır evlenecekleri söylenen çiftten Altunkaya tatil öncesi alışverişte görüntülendi. Ünlü ismin tektaşı dikkatlerden kaçmadı.

Acun Ilıcalı ile Çağla Altunkaya uzun zamandır gözlerden uzak mutlu bir birliktelik yaşıyor. Yaklaşık olarak üç yıldır birlikte olduğu bilinen ünlü çift için zaman zaman evlenecekleri yönünde iddialar gündeme geliyor.

Geçtiğimiz günlerde bir AKM'de görüntülenen Çağla Altunkaya, ufak bir Avrupa seyahatine çıkacaklarını ve eksiklerini almaya geldiğini dile getirdi.

DEĞERİ DUDAK UÇUKLATTI

Neşeli haliyle dikkat çeken Çağla Altunkaya'nın tektaşı da gözlerden kaçmadı. Bu yaz nikah masasına oturulacağı konuşulan Altunkaya'nın yüzüğünün değerinin de tam tamına 5 milyon TL olduğu iddia edildi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz