Kate Hudson'dan Ünlü Aktör Hakkında Şok Açıklama!

"Deodorant kullanmıyor"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

2003 tarihli "Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?" filminde Matthew McConaughey ile başrolleri paylaşan Amerikalı oyuncu Kate Hudson katıldığı bir programda rol arkadaşı Matthew McConaughey ile ilgili çok çarpıcı bir açıklama yaptı. Hudson, ünlü aktörün deodorant kullanmadığını söyledi.

2003 tarihli "Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?" filminde Matthew McConaughey ile başrolleri paylaşan Kate Hudson, rol arkadaşının kokusuyla ilgili yaptığı açıklamalarla gündem geldi.

“Watch What Happens Live with Andy Cohen" adlı programa konuk oldu. Oyuncuya "'Fool's Gold'u (Altın Şans) çekerken Matthew McConaughey'yi deodorant kullanmaya zorladığın efsanesi doğru muydu?" diye soruldu.

Hudson, rol arkadaşını zorlamadığını ancak aktörün deodorant kullanmadığını söyledi.

Hudson, "Benim sorunum, onun kokusunu bir mil öteden alabiliyordum çünkü çok yakındık. Biz doğalız" ifadelerini kullandı.

2005 yılında, aktör 20 yıldır kokusunu maskeleyen bir ürüne dokunmadığını çünkü bir erkeğin "erkek" gibi kokması gerektiğini açıklamıştı.

Oyuncu, annesi de dahil olmak üzere hayatındaki tüm kadınların, kendine özgü bir kokusu olduğu için "doğal kokusundan" şikayetçi olmadıklarını da sözlerine ekledi.

Dallas Buyers Club filmindeki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazanan ABD'li oyuncu Matthew McConaughey, "Mud", "Magic Mike" ve "Interstellar" gibi filmlerle tanınıyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz