ÖZEL: Saç Dolgusu ile Daha Güçlü Saçlar!

Saçlarımız gün içerisinde birçok farklı nedenlerden dolayı cansızlaşır ve dökülür..

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İlerleyen zamanlarda kelleşmeye kadar giden saç dökülmeleri hem estetik hem de psikolojik açıdan problem yaratır. Günümüzde saç dökülmesi tedavisinde en çok kullanılan yöntemlerden birisi saç dolgusu. Saç dolgusu, saç derisini besler, saç tellerini besleyerek daha canlı, parlak görünmesini sağlar.

Medikal Estetik Hekimi İsmail Bay, saç dolgusu hakkında bilgiler verdi. Bay, "Saç dolgusu tedavisi, saç dökülmesine karşı uzun araştırmalar sonucu geliştirilen ve 7 biyomimetik peptit, hyaluronik asit ve vitaminlerden oluşan yeni bir enjeksiyon tedavisidir. Saç dolgusu, saç derisine saç köklerine nüfuz eden, saçların yeniden çıkmasını ve uzamasını sağlayan ve saç köklerinin aktivitesini artıran çeşitli aktif maddelerden oluşur. Bu özel bir formül, saç köklerine direkt uygulandığı için oldukça etkilidir. Yavaş emilim sayesinde etki mekanizması daha uzun sürmektedir bu nedenle mezoterapi ve prp den daha uzun süre etkili diyebiliriz" diye konuştu...

Saç Dolgusu Nedir?

Saç dolgusu hem bayanlarda hem erkeklerde uygulanabilen, saçların dökülmesini durduran ve seyrelen saçların tekrar kuvvetlenmesini sağlayan yöntem. Medikal Estetik Hekimi İsmail Bay, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Saç dolgusu saçları tamamen dökülmüş olan kişiler için önerilmez. Saç dolgusunda, saç derisinin yeniden yapılandırılmasını ve beslenmesini sağlanır, kan dolaşımı arttırılır. 7 faktörlü etki mekanizması, peptit zinciri ve hyaluronik asit destekli dolgu içeriği, saç derisini besleyerek saç tellerinin kalitesini arttırır. Dökülmeye ve zayıflamaya başlayan saç tellerini hızlıca tedavi ederek, saç sorunlarını durdurur, saç tellerini güçlendirir."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz