Nilperi Şahinkaya'dan Şaşırtıcı Bir İmaj Değişikliği!

Saçlarını kestiren ve boyatan Şahinkaya'nın son haline övgüler yağdı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Rol aldığı yapımlardaki başarılı oyunculuğuyla adından sık sık söz ettiren güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya, bu kez imaj değişikliğiyle gündem oldu. Saçlarını kestiren ve boyatan Şahinkaya'nın son haline övgüler yağdı.

İlk oyunculuk deneyimini okul yıllarında 'Deniz Yıldızı' (2009-2010) dizisinde yaşayan; 'Öyle Bir Geçer Zaman ki', 'Kiraz Mevsimi', 'Bu Şehir Arkandan Gelecek', 'Yasak Elma' ve 'Erşan Kuneri' gibi yapımlarda rol alan Nilperi Şahinkaya, başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla gündemden düşmüyor. 

Şahinkaya, yaklaşık beş yıldır birlikte olduğu heykeltıraş sevgilisi Emre Yusufi ile mutlu bir birliktelik sürdürüyor. 36 yaşındaki oyuncu, heykeltıraş sevgilisiyle (43) birlikte tatile devam ediyor.

PAYLAŞIMLARINA BEĞENİ YAĞIYOR

Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan Nilperi Şahinkaya'nın paylaşımlarına binlerce beğeni ve yorum yağıyor.

SIK SIK TATİL POZLARINI PAYLAŞIYOR

Sosyal medya hesabından sık sık tatil pozlarını paylaşan Nilperi Şahinkaya'nın kusursuz fiziği ve güzelliği büyük beğeni topluyor. 

"ŞİMDİ GEL DE GÖR BENİ BAMBAŞKA BİRİ"

Güzel oyuncunun son paylaşımı ise gündem oldu. İmaj değişikliğine giden Nilperi Şahinkaya, saçlarını kestirdi ve boyattı. Ünlü oyuncu, yeni imajını ''Şimdi gel de gör beni bambaşka biri'' notuyla takipçilerinin beğenisine sundu.

"HANIMI YENİLEDİK"

Şahinkaya'nın sevgilisi Emre Yusufi, ünlü oyuncunun fotoğrafına ''Hanımı yeniledik. Çok güzel oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler'' yorumunu yaptı. İşte yeni imajı...

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz