Nagehan Alçı'nın İddialarına Kütahyalı'dan Yanıt!

"Kafamı kesseler..."

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Gazeteci Nagehan Alçı, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı ile ilgili çarpıcı iddialarıyla gündeme gelmişti. Katıldığı programda, Kütahyalı'nın kendisine fiziksel, psikolojik ve ekonomik şiddet uyguladığını iddia eden Alçı, yaşadıklarını detaylı bir şekilde anlatmıştı. Rasim Ozan Kütahyalı cephesinden yanıt geldi.

Gazeteci Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile boşanmasının ardından yaşadıklarını anlatmıştı. Fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü iddia eden Alçı'nın açıklamalarının ardından Kütahyalı'dan yanıt geldi.

Nagehan Alçı, 13 yıllık eşi Rasim Ozan Kütahyalı'dan geçtiğimiz yıl tek celsede boşandıktan sonra yaşadıklarını gazeteci Nevşin Mengü’nün programında anlatmıştı.

Alçı, 3 Ekim 2023’te boşandığı eşi Rasim Ozan Kütahyalı'nın kendisine psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığını iddia etmişti. Alçı'nın ifadeleri şu şekildeydi:

“Ama hukuk tanımaz. Şimdi mesela avukatımla bakıyoruz, tekrar onu söyleyeyim. Bakıyoruz, ‘ben hayatla böyle bir şey görmedim’ diyor. Çünkü hukuk tanımayan biri sistemde her türlü hareket edebiliyor, bunu anlayamıyoruz biz. Her şeyi aldı. Lira nafaka ödeniyor. ‘Ya nafaka ödememek diye bir şey olamaz, nafakayı alırsın’ diyor herkes. Öyle olmuyor işte, alamıyorsun. Hacize koyuyorsun… Kaç kişi hacze koymuş meğer. Rahat, hacizini falan da takmıyor, herkese borçlu, herkesle davalık, herkes mağdur. ‘Alabilen alsın’ diyor, hiç o da rahatsız olmuyor”

RASİM OZAN'DAN İLK CEVAP

Gerçek Gündem'in haberine göre Rasim Ozan Kütahyalı, "Nagehan beni kurşun yağmuruna bile tutsa iki çocuğumun annesi aleyhine tek kelime etmem" diyerek Alçı'nın açıklamalarından sonra sürekli arandığını söyledi. Kütahyalı, şu ifadeleri kullandı:

"Kafamı kesseler Nagehan aleyhinde konuşmam. Prensip kararım bu. İki çocuğumuz var, şu an benim yanımdalar. Birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz. Ben bu mesuliyetsizliği onlara karşı yapamam. Onlar artık 11 yaşında oldu her şeyi okuyabiliyorlar, izleyebiliyorlar."


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz