İddialar Doğru Çıktı: Wanda Nara, Icardi'yi Terk Etti!

"Mauro'dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, sosyal medyada gündemden düşmüyor. Son olarak, Wanda Nara'nın Icardi'yi sosyal medyada takipten çıkması ayrılık iddialarını alevlendirmişti. İddialar doğru çıktı ve Wanda Nara, Icardi'yi terk ettiğini resmen açıkladı. Wanda Nara boşanma kararını neden aldığını da söyledi.

Arjantinli yıldız Mauro Icardi, futbol kariyerinin yanı sıra eşi Wanda Nara ile sık sık gündeme geliyor. Wanda Nara'nın sosyal medya paylaşımları ve Icardi'yi takipten çıkması, Arjantin basınında boşanma iddialarına yol açmıştı.

Ayrılığı resmen açıkladı: Wanda Nara

America TV'nin haberine göre, Wanda Nara ayrılık kararını doğruladı. Nara, "Mauro'dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı" açıklamasında bulundu. Bu açıklama, çiftin arasındaki sorunların çözülemediğini ve yollarını ayırdıklarını netleştirdi.

Galatasaray taraftarlarının gözleri Icardi'de

Bu ayrılık, Galatasaray taraftarları arasında da yankı buldu. Icardi'nin özel hayatındaki bu gelişmenin performansını nasıl etkileyeceği merak konusu. Wanda Nara ve Mauro Icardi'nin ilişkisi, futbol camiasının da dikkatini çekmeye devam ediyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz