Nagehan Alçı’dan Olay Rasim Ozan Kütahyalı Sözleri!

"Elimde bıçakla bekledim..."

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı hakkında gündeme oturacak yeni açıklamalar yaptı. Fiziksel şiddete maruz kaldığı için eve polis çağırdığını söyleyen Nagehan Alçı’nın ‘kazandığı para’ ile ilgili itirafları ise olay oldu.

3 Ekim 2023’te anlaşmalı olarak boşanan Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı arasındaki çatışma gündemden düşmüyor. Son olarak Nagehan Alçı'nın kazandığı para ile ilgili Rasim Ozan Kütahyalı itirafı sosyal medyaya damga vurdu.

2010 yılında evlenen Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı, 2023 yılında 13 yıllık evliliklerini tek celsede bitiren ikili anlaşmalı olarak boşanmıştı. Alçı boşanmanın ardından 'Anlaşmalı, dostça, güzel bir şekilde bitirdik' derken Kütahyalı ise 'Güzel, dostça, anlaşmalı olarak boşandık. Her şey iyi' açıklamasında bulunmuştu. Ancak Nagehan Alçı, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamalarla eski eşi Rasim Ozan Kütahyalıyı adeta topa tuttu.

Eski eşi için “Hayatımın en büyük pişmanlığı” ifadelerini kullanan Nagehan Alçı, “Klavyenin başındaki en zor dakikalarım bunlar” diyerek çarpıcı itiraflarda bulundu.

“EVLİLİĞİM BOYUNCA ŞİDDET VE KORKUNÇ BOYUTLARDA MANİPÜLASYONA MARUZ KALDIM…”

Başkaları için avaz avaz bağırırken kendi için hep sustuğunu, içine attığını dile getiren Nagehan Alçı, “Evliliğim boyunca maruz kaldığım şiddet ve korkunç boyutlardaki manipülasyonun üzerini çocuklarıma bu hikayeyi miras bırakmayayım, böyle bir şeyle anılmasınlar, kendi mağduriyetim işimin önüne geçmesin, diyerek örttüm. En büyük pişmanlığım onca zaman yaşadıklarım sanki kendi kusurummuş gibi susmuş olmamdır. Uğradığım şiddetle kendi kendime baş etmeye çalıştım” şeklinde konuştu.

"KORUNMAK İÇİN POLİS ÇAĞIRDIM..."

Korunmak için kapıya polis çağırdığını, çocuklarının kötü etkilenmemesi için ise geri gönderdiğini de dile getiren Nagehan Alçı, “Nihayet geçen yıl cesaretimi toplayıp sırf bu şiddet ve işkenceden kurtulmak için dava açtım fakat yine tehdit edilerek bana dayatılan boşanma şartlarını kabul ettim. Ancak boşanmakla da şiddetten kurtulamadım sevgili hemcinslerim… Her gün hakarete ve iftiraya uğramaktan, tehdit edilmekten kurtulamadım” dedi ve artık hukuki yollara başvuracağını açıkladı:

“Ama artık susmayacağım. Gerekli hukuki süreçleri başlatıyorum. Hukuka ve adalete güvenim tam.”

Bu açıklamalar üzerine Nagehan Alçı, avukatı aracılığıyla geçtiğimiz günlerde eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı hakkında hem ceza hem de 250 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı.

X sosyal medya hesabı B Yüzü’nün yayınladığı davaya ait olduğu belirtilen dilekçede; Nagehan Alçı, evlilik boyunca Kütahyalı tarafından ağır psikolojik, fiziksel ve ekonomik şiddete uğradığını, tehdit edildiğini ileri sürdü.

Alçı’nın tanınan biri olduğu ve küçük yaştaki çocuklarının olumsuz etkilenmemesi için çekişmeli açılan boşanma davasının anlaşmalı olarak sonlandırıldığı belirtildi.

'ARTIK CAN GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE'

Nagehan Alçı’nın boşanma kararından sonra da Rasim Ozan Kütahyalı’nın ağır şiddetinden kurtulamadığının ileri sürüldüğü dilekçede, “Artık can güvenliği de tehlikede olan müvekkil bakımından şikayet yapmak zorunlu olmuştur. İşbu dilekçemiz ekinde sunacağımız WhatsApp mesaj örnekleri ile de kanıtlayacağımız üzere davalı mütemadi olarak davacı müvekkile hakaret etmekte, davacıyı tehdit etmekte ve ayrıca kendisini polis memuru olarak tanıtmak suretiyle üçüncü kişilere mesajlar göndererek davacı aleyhine asılsız suçlamalarda bulunmakta, iftira atmaktadır” ifadeleri kullanıldı.

HAKARET MESAJLARINDAN ÖRNEKLER VERİLDİ

Dilekçede Rasim Ozan Kütahyalı’nın attığı belirtilen mesajlardan örnekler de sunuldu.

Buna göre Kütahyalı’nın Alçı’ya attığı mesajlardan bazıları şöyle:

-"loser insan", "loser yaratık", "düşük seviyeli başarısız zavallı", "şımarık, küstah", "sahte ve sinsi insan", "yeteneksiz", "aptal", "cahil",

-"köpek oldun", "köpek gibi hizmetçilik ediyorsun", "tiksiniyorum senin alaturka rezil kimliğinden", "onurlu ol, gururlu ol",

-"Nagehan sen idiotsun, salaksın", "ruhen çirkin bir insansın”, “için çürümüş, bunamış, bunak",

-"Öldün sen öldüüünnnn", "seninle ROK'un karısı diye fantezi yapıyorlar, buradan iş çıkar mı diye düşünüyorlar"

AYDIN DOĞAN VE CAVİT ÇAĞLAR’A KÜFÜR MESAJLARI

Dilekçede, 28 Mayıs’ta aralarında Nagehan Alçı’nın da bulunduğu pek çok gazetecinin de katıldığı bir yemek davetinden sonra Rasim Ozan Kütahyalı’nın hakaret mesajları attığı belirtildi. Kütahyalı’nın küfür ettiği isimler arasında Aydın Doğan ve eski Bakan Cavit Çağlar da bulunuyor.

Son olarak ise Nagehan Alçı, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı hakkında Nevşin Mengü'ye gündeme oturacak yeni açıklamalar yaptı. 

Evliliği boyunca Kütahyalı tarafından ağır psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldığını açıklayan Alçı, eski eşi hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

"KAZANDIĞIM PARAYI İLK GÜN ELİMDEN ALIYORDU"

Nevşin Mengü’nün YouTube kanalına konuk olan Alçı, “Korkunç hakaretler, mesajlar, fiziksel şiddet uyguluyordu. Eve polis çağırdım. Benim kazandığım parayı ilk gün elimden alıyordu” ifadelerini kullandı.

“Bunlar çok para kazandı, yalı falan… Bütün bunlar biraz Rasim'in çizmek istediği imajdı” diyen Nagehan Alçı, şöyle devam etti: 

“Benim kazandığım parayı ilk gün Rasim elimden alıyordu. 'Sen anlamazsın paradan' diyerek.”

'Niye yatırdın parayı hesabına' sorusuna ise şöyle cevap verdi:

“Kurtulamam. ‘Sen anlamazsın, çocukların geleceğinin mahvolmasını mı istiyorsun?’ diyordu…”

İşte Nagehan Alçı'nın o açıklamaları...

AĞLAYARAK YAŞADIKLARINI ANLATTI

Nevşin Mengü'nün şaşkınlıkla dinlediği Nagehan Alçı konuşurken zor anlar yaşadı.

Alçı, sözlerinin devamında ortak hesaplarının boşaltıldığını söylerken "Bütün iplerimi bir şekilde eline aldı" dedi ve fiziksel şiddet konusuna döndü. O anlarda gözyaşlarını tutamayan Alçı "Bunları anneme bile anlatmadım" diyerek ağladı.

"ELİMDE BIÇAKLA BEKLEDİM"

Nagehan Alçı "Ben kaç gece Rasim'in öfkesi yani dinmiyor elimde bıçakla salonda bana bir şey yapmasın diye beklediğimi biliyorum ya o bağırıyor, kapıları çarpıyor çocuklar uyanmasın diye aşağıdan sakinleştirmeye çalışıyorum. Korkudan uyuyamadığımı biliyorum" dedi.

"HUKUK TANIMAZ" DİYEREK ANLATTI

Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı için "Rasim hukuk tanımaz. Nafaka ödemiyor. Hacize koyuyorsun, Rasim haciz falan da takmıyor. Herkese borçlu, herkesle davalık. Her şeyi aldı" ifadelerini de kullandı.

"YEĞENİMİN DOĞDUĞU GÜN ÖLEMEM"

Sözlerini ise şöyle tamamladı: 

"Öfkesi büyüdü büyüdü büyüdü, şunu hatırlıyorum. Şimdi benim boğazıma yapıştı tavana bakıyorum nefes alamıyorum. Diyorum ki yani bu öfke kontrol edilmezse hani en fazla herhalde 5-10 saniyem var ama bu şekilde yeğenimin doğduğu ve daha çocuklarım 4 yaşındayken ölemem."


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz