ROK ve Nagehan Alçı'dan Kafa Karıştıran Fotoğraf!

'Yunanca' not dikkat çekti

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Rasim Ozan Kütahyalı'dan ayrılan Nagehan Alçı, bir Yunan diplomatla ilişkisi olduğunu açıklamıştı. 2022 yılına ait bir fotoğrafta Alçı ve ROK'un yan yana olduğu halde fotoğraf notunun Yunanca olması dikkat çekti.

Nagehan Alçı, Nevşin Mengü’nün YouTube kanalında 9 Temmuz günü yayınlanan programda Yunan bir diplomatla ilişki yaşadığını açıklamıştı. Nagehan Alçı, “Şu an görüştüğüm biri var. Yabancı bir diplomat. Rasim bunu öğrendikten sonra daha da çirkinleşti. Güya liberalim diyen bir adam kendine birkaç telefon alıp, oraya buraya telefon etmiş. Yunan ajanı olduğumu, ilişkim olan kişinin Türk düşmanı olduğu gibi iftiralar atmış.” demişti. Nagehan Alçı’nın ilişki yaşadığını açıkladığı Yunanistan konsolosluğunda görevli diplomat Stavros Christodoulidis Atina’ya geri çağırıldı.

YUNANCA NOT

Odatv'de yer alan habere göre; 26 Aralık 2022'de İstanbul'da olduğu belirtilen bir Christmas yemeğinde çekilen fotoğraf dikkat çekti.

Fotoğrafta Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı yan yana görünürken fotoğrafın altındaki Yunanca not dikkat çekti. "Sağlıklı bir sene olsun" şeklinde Türkçe'ye çevrilen not merak uyandırdı.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz