Katar'da Öpüşme Sahnesi Yüzünden Film Yasaklandı!

Filmde müstehcen olmayan seks sahneleri de yer alıyor

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Başrollerini Blake Lively ve Justin Baldoni'nin paylaştığı roman uyarlaması Bizimle Başladı Bizimle Bitti (It Ends With Us), öpüşme sahneleri nedeniyle Katar'da yasaklandı.

Ülkenin sansür komitesi, Sony Pictures ve Wayfarer Studios ortak yapımı filmi yasaklama kararı aldı. 

Barbie gibi popüler filmler yasaklanmıştı

Katı sansür kurallarına sahip Katar'da daha önce Barbie, Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçiş (Spider-Man: Across the Spiderverse), Senden Başka (Anyone But You), Eternals, Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında (Doctor Strange in the Multiverse Of Madness), Büyü de Gel (No Hard Feelings), Işıkyılı (Lightyear) ve daha birçok popüler film yasaklanmıştı.

40 yaşındaki Baldoni tarafından yönetilen Bizimle Başladı Bizimle Bitti, aile içi şiddet gibi hassas bir konuya ve bir kadının toksik bir ilişkiyi sürdürmek ya da ayrılmak arasında verdiği savaşa odaklanıyor. 

Yazar Colleen Hoover imzasını taşıyan 2016'nın en çok satan kitabından uyarlanan filmde birden fazla öpüşme sahnesi bulunuyor. Kendi işini kurmak için Boston'a taşınan Lily'nin hikayesini anlatan yapımda, müstehcen olmayan seks sahneleri de yer alıyor.

Gişede büyük başarı yakalaması bekleniyor

Romantik drama, cuma günü ABD'deki sinemalarda gösterime girdi. Perşembe günkü ön gösterimlerde 7 milyon dolar kazanan filmin gişede büyük bir başarı elde etmesi bekleniyor. 

Bizimle Başladı Bizimle Bitti'nin gösterime girdiği hafta sonunda 25 milyon ila 35 milyon dolarlık sağlam bir kazanç elde edeceği tahmin ediliyor.

44 yaşındaki Hoover'ın romanının popülaritesi sayesinde romantik filmin hasılatının 40 milyon ila 50 milyon dolara fırlayabileceğine inanan analistler de var.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz