İrem Derici: 'Genç Erkeklerden Hoşlanıyorum'

Aşk hayatı ile gündemden düşmeyen İrem Derici, hafta sonu Çeşme’de Alaçatı'da konser verdi. Derici itirafları ile şaşırttı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Aşk hayatı ile gündemden düşmeyen İrem Derici, hafta sonu Çeşme’de Alaçatı'da konser verdi. Derici’yi dinlemeye gelenler arasında popçu Bengü, eşi Selim Selimoğlu ve kızları Zeynep de vardı. 37 yaşında olduğunu ve başından bir evlilik geçtiğini belirten Derici itirafları ile şaşırttı.

İrem Derici, hafta sonu Çeşme’de konser verdi. Alaçatı Kali Beach’te sahneye çıkan Derici’yi dinlemeye gelenler arasında popçu Bengü, eşi Selim Selimoğlu ve kızları Zeynep de vardı.

Programın başında sahneye davet edilen Bengü, birkaç şarkı söyledikten sonra eşi ve kızının yanına geri döndü.

Konser sırasında mekanda bulunan herkes eğlenirken, minik Zeynep sıkılınca cep telefonundan çizgi film izlemeye başladı. Zaman zaman anne ve babasının kucağında olan Zeynep, konserde olmanın aksine ailesiyle olduğu için eğleniyordu.

"VAZGEÇTİM GENÇLERDEN"

Sevenlerinin karşısına bikini üstüyle çıkan İrem Derici, hareketli parçalardan oluşan bir repertuar sundu.

37 yaşında olduğunu ve başından bir evlilik geçtiğini dile getiren Derici, “Kendimden yaşça genç olan erkeklerden hoşlanıyorum. Niye bilmiyorum. Ama bazılarınız o kadar büyük gösteriyor ki geçenlerde 2003 doğumlu bir gence yürüyordum. 2003’te ben 16 yaşındaydım. Manyak mısınız ulan? Vazgeçtim gençlerden” yorumunu yaptı.

"BENDEN SELAM SÖYLEYİN AŞKLARIMA"

Sezen Aksu’nun “Ne kavgam bitti ne sevdam” parçasını söyleyen ünlü şarkıcı, parça içerisinde yer alan “Benden selam söyleyin bütün aşklarıma” sözlerine ithafen “Aşk geçmişim çok kabarık. Buradan eski aşklarıma selam söylemeye kalksam 3 hafta sürer” dedi.

Bir ara ateşli aşk parçalarına yer veren Derici, dinleyicilere “Yollu şarkılarını bilir misiniz? O kategoride bir liste yapıyorum her konserinde. Yakında dijital müzik platformlarında da bunu paylaşacağım. Gelmiş geçmiş en yollu, en şehvetli şarkılar olacak o listede” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz