Ebru Gündeş Boşanıyor mu? İddialara Yanıt Verdi!

Ebru Gündeş'in evlendiği için pişman olduğu ve boşanacağı ileri sürüldü. Ünlü şarkıcı, söylentileri sessiz kalmadı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Mutluluğu yeniden bulan Ebru Gündeş, uzun zamandır aşk yaşadığı iddiasıyla gündemde olan ünlü şarkıcı, bir süredir birlikte olduğu iş insanı Murat Osman Özdemir ile şubat sonunda Dubai'de sessiz sedasız evlenmişti. Ancak Ebru Gündeş'in evlendiği için pişman olduğu ve boşanacağı ileri sürüldü. Ünlü şarkıcı, söylentileri sessiz kalmadı.

Mutluluğu yeniden bulan Ebru Gündeş,  uzun zamandır aşk yaşadığı iddiasıyla gündemde olan ünlü şarkıcı, bir süredir birlikte olduğu iş insanı Murat Osman Özdemir ile şubat sonunda Dubai'de sessiz sedasız evlenmişti.

"SONSUZ TEŞEKKÜRLER"

4. kez nikah masasına oturan Gündeş, bir kez daha gelin olduğunu sosyal medya hesabından duyurmuştu. Dubai'de evlenen çiftten Ebru Gündeş; "Mutluluğumuzu paylaşan herkese sonsuz teşekkürler" diyerek dile getirmişti.

Ancak Ebru Gündeş'in evlendiği için pişman olduğu ve boşanacağı ileri sürüldü. Ünlü şarkıcı, söylentileri sessiz kalmadı.

Ebru Gündeş ayrılık haberlerine sosyal medya üzerinden eşiyle çekildiği fotoğrafı paylaşarak yanıt verdi. 

Ayrılık haberlerine sessiz kalmayan Gündeş sosyal medyadan Eşi Murat Özdemir ile bir fotoğrafını paylaşan Gündeş, paylaşımına; "İyi ki" notunu düştü.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz