Nükhet Duru Savaştığı Hastalığını Açıkladı!

Sanatçı Nükhet Duru konuk olduğu bir programda çok az kişinin bildiği hastalığını anlattı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Nükhet Duru, Sibel Arna'nın YouTube'da yayınlanan 'Ne Olursan Ol Rahat Ol' programına konuk oldu. Hakkında bilinmeyeneri anlatan Duru, yıllar önce mücadele ettiği hastalığı anlattı.

MS hastalığı ile mücadele ettiğini açıklayan sanatçı, "Benimki çok erken yaşta yakanlandığım ve çok erken kurtardığım bir hastalık. Adını bile bilmiyordum o zaman hastalığın. Daha belirgin de değildi. Doktorlar da bilmiyordu" dedi.

"PES ETMEDİM, KALKIP YÜRÜDÜM"

Hastalığı nasıl yendiğini de anlatan Nukhet Duru "Sadece hani bugün konuşuluyor ya sürekli internet ortamında. 'Beyin gücü', 'beyine emir veriyorsun', 'konuştuğunu o duyuyor, bedenin duyuyor' falan... Ben bunu bilmeden içgüdüsel olarak 'hayır ben buna pes etmeyeceğim' demişim... Ve öyle kalkıp yürüdüm. Yani inan her gün 3 adımla, Yeşilçam filmi gibiydi. Her gün 3 adımla başladım ve sonra 'aaa' dedim, atıverdim sopayı..." diye konuştu.

"DOLGUYU KAÇIRMIŞ' DİYORLAR"

Zaman zaman estetik iddialarıyla gündeme gelen Nükhet Duru konuyla ilgili "Hastalığım için kortizon tedavisi görmem gerekiyor. Birazcık şişiyorum. 'Dolguyu kaçırmış' diyorlar. Ben de bozuntuya vermiyorum. 'Haklısın şekerim' diyorum. Ama öyle değil işte" ifadelerini kullandı.

70 yaşındaki Duru, "Aştığım şeylerin üzerine şikayet etmeyi sevmem. Neşem yerinde değilken bile öyle davranırım. Çünkü bu hem çevrenize yansıyor hem de insan kendi neşeli olduğuna inanıyor. Bunu herkese tavsiye ediyorum " dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz