Icardi'ye Avukatından İyi Haber!

Galatasaray, son derece hassas bir yapıya sahip olan Mauro Icardi’nin boşanma sürecinden en az hasarla ayrılmasına çalışırken, Arjantinli golcüye müjdeli haber geldi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Galatasaray, son derece hassas bir yapıya sahip olan Mauro Icardi’nin boşanma sürecinden en az hasarla ayrılmasına çalışırken, Arjantinli golcüye müjdeli haber geldi.

Galatasaray’ın geçen sezonki şampiyonluğuna önemli katkı sağlayan ve yeni dönemde de Cim-Bom’un en önemli hücum gücü olan Mauro Icardi, özel hayatıyla bir kez daha gündeme geldi ama futbolcu açısından olumlu bir süreç yaşandı.

Eşi Wanda Nara ile boşanma kararı alan Arjantinli futbolcu, son dönemde gelen iyi haberlerin ardından kendine geldi. Son derece hassas bir yapıya sahip olan futbolcunun bu dönemi en az hasarla geçirmesi için çaba sarf edilirken, Galatasaray da bunun takıma yansımaması adına büyük bir çaba sarf ediyor.

Çocuklarına çok düşkün olan ve ayrılığın yansımalarından çekinen Arjantinli forvetin avukatı Pino, Avusturya kampına geldiği ortaya çıktı. Nara ve Icardi çiftinin 10 yıllık birlikteliğinden iki kızları bulunurken, bunların velayetinin kimde kalacağı da soru işareti olmuştu

Avukatı Pino ile 2 gün boyunca iki çocuğunun durumu masaya yatırılırken, müjdeli haber geldi.

Yapılan telefon trafiğinin ardından, Francesca ve Isabella’nın Icardi’de kalmasına karar verildiği bildirildi. İki kızın da, Icardi ile beraber İstanbul’da yaşamaya devam edeceği belirtildi.

Wanda Nara’nın ilk evliliğinden olan oğulları ise anneleriyle birlikte yaşamaya devam edecek. Bu gelişmenin ardından Icardi’nin moralinin yerine geldiği ve kampın ilk günlerindeki tutukluğu üzerinden attığı ifade edildi. (Milliyet)

WANDA NARA'YI SİLDİ

"Sonların ne kadar zor olduğunu ve neye mal olduklarını biliyorum" diyerek Mauro Icardi'den ayrıldığını açıklayan Wanda Nara'nın ardından Icardi'den karşı bir hamle geldi. Galatyasaray'ın Arjantinli golcüsü, Wanda Nara ile olan fotoğraflarını Instagram hesabından kaldırmaya başladı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz