Okan Buruk, Osimhen ve Icardi İçin Kararını Verdi!

İşte Galatasaray'ın Kasımpaşa maçı muhtemel ilk 11'i…

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 7.haftasında Kasımpaşa ile bugün karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Okan Buruk, formda olan iki forvet oyuncusu Osimhen ve Icardi hakkında kararını verdi. İşte Galatasaray'ın Kasımpaşa maçı muhtemel ilk 11'i…

Trendyol Süper Lig’de 6 maç sonunda 18 puanla lider durumda bulunan Galatasaray, 7.haftada Kasımpaşa’yı evinde ağırlayacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde saat 19.00’da başlayacak olan müsabakada hakem Oğuzhan Çakır düdük çalacak. Çakır'ın yardımcılıklarını Mehmet Akıncık ile Ali Can Alp yapacak. Maçın 4. hakemi ise Ozan Ergün olacak.

GALATASARAY LİGİN EN ÇOK GOL ATAN TAKIMI

Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı maçlarda 20 gol kaydetti. Hücumda etkili performans sergileyen ve maç başı 3.3 gol ortalamasıyla mücadele eden sarı-kırmızılılar, ligin de en golcü takımı konumunda bulunuyor. Cimbom'da ligde Barış Alper Yılmaz 4, Dries Mertens 3, Gabriel Sara, Michy Batshuayi ve Abdülkerim Bardakcı da 2'şer kez rakip fileleri havalandırdı.

GALATASARAY REKOR İÇİN SAHAYA ÇIKACAK

Bu sezon ilk 6 maçını kazanarak Süper Lig tarihindeki en iyi sezon başlangıcını yenileyen Galatasaray, Kasımpaşa'yı yenmesi halinde rekor kıracak.

Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard yönetiminde 2009-2010 sezonunda 6'da 6 yaparak en iyi sezon başlangıcını yapan sarı-kırmızılı takım, bu sezon da ilk 6 maçını kazanarak bu başarıyı tekrarladı.

Galatasaray, yarın Kasımpaşa'yı yenmesi durumunda tarihinin en iyi sezon başlangıcına imza atacak.

GALATASARAY’DA TEK EKSİK VAR

Sakatlığından dolayı tedavisi devam eden Faslı futbolcu Hakim Ziyech, Kasımpaşa maçında oynayamayacak.

Teknik direktör Okan Buruk, Kasımpaşa maçının kadrosunda değişime gitmeye hazırlanıyor. Buruk’un forvet hattında Victor Osimhen ile birlikte Mauro Icardi’ye şans vermeyi planladığı kaydedildi.

İşte Galatasaray’ın Kasımpaşa maçı muhtemel ilk 11’i:

Muslera, Kaan, Davinson, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Yunus Akgün, Barış Alper Yılmaz, Victor Osimhen, Mauro Icardi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz