Ünlü Sunucu Seda Selek Halk TV'ye Geri Döndü!

Haberi Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Geçtiğimiz aylarda Halk TV'ye veda ettiğini açıklayan ünlü sunucu Seda Selek Halk TV'ye geri döndü. Haberi Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu’nun, ana haber sunuculuğu için Sözcü TV'de program yapan Ece Üner'le anlaştığının ortaya çıkmasının ardından, kanalda sürpriz bir ayrılık yaşanmış, Seda Selek kanala veda etmişti. Ünlü sunucu Seda Selek, kısa süren ayrılığın ardından Halk TV’ye yeniden dönme kararı aldı.

Haberi Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş sosyal medya hesabından yaptığı, "Halk TV’ye kolaylıkla veda edebileceğini sanmıştı. SedaSelek1 Konuştuk, karara vardık. Ailesine, arkadaşlarına ve izleyicisine dönüyor. Seda Selek yeni dönemde de kendi ekranında, Halk TV’de olacak." şeklindeki paylaşımla duyurdu. Öte yandan Selek'in tartışma programı sunacağı öğrenildi.

SEDA SELEK KİMDİR?

1980 yılında İstanbul'da doğan Seda Selek, Marmara Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun oldu. 1999 yılında Kuşdili Eğitim Merkezi'nde altı ay süresince, TRT spikerleri, tiyatrocu ve seslendirme sanatçılarından diksiyon ve spikerlik eğitimi aldı.

Marmara Üniversitesi Turizm Otelcilik bölümünden mezun olduktan sonra 2000 yılında Number One TV'de sunuculuk yaparak medya sektörüne adım atmıştır. Ardından 24 TV'de Kadınlar Meclisi adlı programda sunuculuk yapan Seda Selek, aynı kanalda Günün Manşeti adlı programı da sundu.

TGRT Haber, TV8, Haber Global gibi kanallarda sunuculuk ve moderatörlük yapan Selek, son olarak Halk TV'de görev yapmıştı.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz