Et ve Süt Kurumu Önünde Ucuz Et Kuyruğu!

Artan fiyatlar nedeniyle kurban kesemeyecek olan vatandaşlar ise sabahın erken saatlerinde Et ve Süt Kurumu önünde kalabalık oluşturmaya başladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Bu yıl Kurban Bayramı'nda ortalama bir kurbanlığın fiyatının 80 bin lira ile 120 bin lira arasında değişiyor. Artan fiyatlar nedeniyle kurban kesemeyecek olan vatandaşlar ise sabahın erken saatlerinde Et ve Süt Kurumu önünde kalabalık oluşturmaya başladı.

2024 yılında et fiyatlarına gelen zamların ardından fiyatlarda geçen yıla göre büyük bir değişiklik yaşanması bekleniyor. Bu yıl Kurban Bayramı'nda ortalama bir kurbanlığın fiyatının 80 bin lira ile 120 bin lira arasında değişiyor. 

Küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıkların canlı kilo fiyatının ise 250-260 TL civarında seyrediyor. 

GEÇTİĞİMİZ YILIN KURBANLIK FİYATLARI

Geçtiğimiz yıl Kurban Bayramı öncesinde küçükbaş hayvanların 7 bin TL, büyükbaşların ise 84 bin TL'den başlayacağı belirtilmişti. Küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıkların canlı kilo fiyatı ise 140-160 TL arasında satışa sunulmuştu.

Fiyatlar böyle olunca, kurban kesemeyecek durumda olan vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde, piyasaya göre nispeten daha ucuz olan Et ve Süt Kurumu Mağazası sabah saat 07.00 mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz