Dünyanın En Zengin 2. İsmi Ev Sahibini Kandırdı!

Amazon'un sahibi Jeff Bezos'un Miami'de aldığı evin fiyatını indirmek için kimliğini gizlediği ve sıkı pazarlık yaptığı ortaya çıktı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Dünyanın en zengin insanları, bulundukları yere alışverişlerde sıkı pazarlıkla geliyor. Amazon'un kurucusu olan 190 milyon dolarlık servete sahip Jeff Bezos da onlardan biri.

190 milyon dolarlık servetiyle dünyanın en zengin insanları arasında yer alan Amazon'un sahibi Jeff Bezos'un Miami'de aldığı evin fiyatını indirmek için kimliğini gizlediği ve sıkı pazarlık yaptığı ortaya çıktı.

Miami'deki 7 odalı lüks evin satış belgelerine göre, Bezos evi satın alırken dünyanın en zengin 2. kişisi olduğunu gizlemiş. Evi satan Leo Kryss, Bezos'un kendisini kandırarak fiyatı 6 milyon dolar indirdiğini söyledi.

Kryss, satışa aracılık yapan emlak firmasına dava açacağını, alıcının Bezos olduğunu bilseydi indirim yapmayacağını kaydetti. 

İş insanı Kryss, geçen sene içinde tiyatro ve şarap mahzeni de bulunan evi 85 milyon dolara satışa çıkardı. Emlak firmasının evi almak isteyen kişinin 79 milyon dolardan fazla para vermeyeceğini bildirdiğini aktaran Kryss, kandırıldığını ifade etti.

Evin olduğu Miami'deki Indian Creek bölgesinde Tom Brady, David Guetta, Ivanka Trump gibi ünlü isimler de yaşıyor.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz