Pascha Genelevi Almanya Tarafından Kapatıldı!

Almanya’da, Türklerin yoğun olduğu Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti hükümeti, Avrupa’nın en büyük genelevine el koydu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Almanya’da Türklerin yoğun olarak yaşadığı Köln kenti ilginç olaylara sahne oluyor. Avrupa’nın en büyük genelevi Pascha’ya (Paşa) devletin talebi, savcılığın yazısı ve mahkemenin kararı ile el konuldu.

Böylece Almanya’nın en büyük eyaleti olan Kuzey Ren Vestfalya Eyalet hükümeti, 150’den fazla kadının seks işçiliği yaptığı ve 90 personelin çalıştığı genelevin sahibi oldu.

ZENGİNLERİ AVRUPA’YA KAÇIRIYORLARDI

Tapu işlemleri dondurulurken, el koyma 8 Ağustos günü Kuzey- Ren Vestfalya Eyaleti adına, Düsseldorf Savcılığı tarafından gerçekleştirildi. Geneleve el konulmasının gerekçesi ise Çinli zengin bir kadın tarafından 11 milyon Euro‘ya satın alındıktan sonra, zengin Çinli ya da Asyalıların, kişi başı 250 bin ile 400 bin Euro alınarak Avrupa’ya kaçırılması.

El koymanın şimdilik geçici tedbir niteliğinde olduğu ancak bunun daha sonra nihai el koymaya dönüşebileceği belirtiliyor.

BİN POLİSLE BASKIN 

Satın alma işleminin arkasında yıllardır zengin Çinlileri, Almanya’ya yasa dışı yollarla ve rüşvetle getiren kaçakçılık üyelerinin olduğu ortaya çıktı. Nisan ayında yaklaşık bin polis, Almanya genelinde avukatlar, vergi uzmanları, girişimciler ve bazı siyasilerin evlerini, villalarını bastı.

Çete liderlerinin avukat Johannes D. ile suç ortağı Claus B. olduğu, onların da siyasilerle bağlantılarının bulunduğu öğrenilmişti.

DUBAİLİ ŞİRKETE DEVİR

2021 yılında Çinli zengin kadının firması tarafından alınan Pascha, polis baskınından yaklaşık bir ay önce Mart 2024’te Dubai merkezli bir danışmanlık firmasına devredildi.

Şu anda Pascha’yı kiralık olarak işleten kişi de paraları Dubaili şirketin Almanya’daki kardeş şirketine aktarmaya devam ediyor. Ayrıca Pascha’nın halen aktif olarak faaliyet olduğu da belirtiliyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz