Meghan Markle 'İntihar' Hakkındaki Yorumlarıyla Gündemde!

"Buna değer!"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Kraliyet hayatına veda ederek ABD'de yeni bir sayfa açan Prens Harry ve Meghan Markle çifti gündemden düşmüyor. Geçmişte intihar etmeyi düşündüğünü söyleyen Markle, deneyimini neden paylaştığını açıkladı.

2020'de İngiltere'deki kraliyet görevlerini bırakarak ABD'ye taşınan Prens Harry ve Meghan Markle çifti her ne kadar kraliyet ailesinden ayrılmış olsa da gündemde kalmayı başarıyor.

Ünlü çift, CBS Sunday Morning adlı programa konuk oldu. İkili, The Parents Network adlı çocuklara yönelik yeni bir girişimden bahsetti.

Markle, "Ebeveynler olarak yapmak istediğiniz tek şey onları korumaktır. Ve çevrimiçi ortamda neler olduğunu görebildiğimiz için orada yapmamız gereken çok iş olduğunu biliyoruz. İyiye yönelik bir değişimin parçası olabildiğimiz için mutluyuz" dedi.

Ünlü çift, sosyal medyanın intihar oranları üzerindeki etkisine değindi.

Markle, daha önce oğlu Prince Archie'ye hamileyken benzer düşüncelerle mücadele ettiğini ve 2021 yılında İngiltere'de yaşarken Oprah Winfrey'e "artık hayatta olmak istemediğini"söylemişti.

Markle "Kendi deneyimimin derinlerine hala inmiş değilim, ama bir başkasının asla böyle hissetmesini ve bir başkasının bu tür planlar yapmasını istemem. O durumdaki birine inanılmamasını istemem" dedi.

"BUNA DEĞER"

Oyuncu "Dolayısıyla, üstesinden geldiğim şeyleri dile getirmem, birini kurtaracaksa veya her şeyin yolunda olduğunu varsaymamasını sağlayacaksa, o zaman buna değer" diyerek düşüncelerini paylaşmaktan çekinmeyeceğini söyledi.

Oprah ile yaptığı röportajda, kendine zarar verip vermediği sorulan Markle "Bu çok gerçek ve korkutucu  bir düşünceydi. Harry'nin beni nasıl kucakladığını hatırlıyorum" demişti.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz