Lady Gaga, Joker 2 Hakkında Yeni Detaylar Paylaştı!

Gaga, "Müzik var, dans var, bu bir drama, aynı zamanda mahkeme draması, bir komedi, mutlu, hüzünlü" dedi

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Lady Gaga, Joker'in devam filmi Joker: İkili Delilik'in (Joker: Folie à Deux) "cüretkarlığı ve karmaşıklığı"ndan dolayı yönetmen Todd Phillips'i övdü.

Gerçek adı Stefani Germanotta olan 38 yaşındaki Gaga, filmde Arthur Fleck ve onun kötü ikinci kişiliği Joker rolünü yeniden canlandıran 49 yaşındaki Joaquin Phoenix'in yanında, süper kötü Harley Quinn'in bir versiyonu olan Harleen "Lee" Quinzel olarak yer alacak.

Gaga, Variety'ye şöyle konuştu:

Todd tüm bu konsept ve senaryoyla çok büyük bir adım atarak Joker'in devam filmine bu cüret ve karmaşıklığı verdi.

Müzik var, dans var, bu bir drama, aynı zamanda mahkeme draması, bir komedi, mutlu, hüzünlü. Bu, bir yönetmen olarak [Todd'un] geleneksel bir aşk hikayesi anlatmak yerine yaratıcı olmayı tercih ettiğinin bir kanıtı.

Röportajın başka bir yerinde 53 yaşındaki Phillips, filmin müzikal yönü hakkında daha fazla ayrıntı verdi.

Phoenix ve Gaga, "Get Happy", "For Once in My Life" ve "That's Life" gibi klasik parçaları söylerken şarkı ve dans rutinleri gerçekleştirecek ancak yönetmen filmi mutlaka bir müzikal olarak sınıflandırmayacağını söylüyor.

Phillips, "Filmdeki müziğin çoğu aslında sadece diyaloglardan oluşuyor" diyor.

Arthur'un söylemek istediklerini söyleyecek kelimeleri yok, onun yerine şarkı söylüyor.

Bunun In the Heights'taki gibi olduğunun düşünülmesini istemiyorum, hani şarap dükkanındaki kadın şarkı söylemeye başlar ve bunu sokağa taşırlar ve polis dans eder.

Saygısızlık etmek istemem, çünkü In the Heights'a bayılmıştım.

Gaga, izleyicilerin müzikal performansların kendi pop kariyerindeki kadar gösterişli olmasını beklemesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Kendimize iki kişinin bir konuşmanın ortasında şarkı söylemeye başlaması için neyin doğru olması gerektiğini sorduk.

Karakterlerden başka kimse duyamazken müzik nereden geliyor? Ne Arthur ne de Lee profesyonel şarkıcı değil ve öyleymiş gibi de görünmemeliler.

2019 yapımı Joker, komedyen olmaya can atan palyaço Arthur Fleck'in zihinsel çöküşünü takip ediyordu. Şiddet dolu Joker kişiliği, sosyal ve romantik reddedilişinin bir sonucu olarak ortaya çıkıyor ve kült bir anti-kahraman olmaya devam ediyordu.

Phoenix performansıyla Oscar kazanmış ve film gişede 1 milyar dolardan fazla hasılat elde ederek o dönemde tüm zamanların en kârlı R reytingli (17 yaş altındakilerin ancak bir ebeveyn eşliğinde izleyebileceği içerik -çn.) filmi olmuştu. Bu yıl Deadpool & Wolverine bu rekoru kırdı.

Devam filmi, ilkinin vizyona girişinin 5. yıldönümü olan 4 Ekim 2024'te sinemalarda olacak.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz