Yaşlandıkça Aşk Duygunuzun Değiştiğini Gösteren İşaretler!

İşte yaş aldıkça aşık olmanın farklı hissettirdiğini gösteren 8 işaret...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Yaşınız ilerledikçe aşka bakış açınız da değişiyor. İstekleriniz ve beklentileriniz konusunda da daha net olursunuz. İşte yaş aldıkça aşık olmanın farklı hissettirdiğini gösteren 8 işaret...

1- KARŞINIZDAKİ KİŞİYİ TANIMAK İÇİN ZAMAN AYIRIRSINIZ

Yaş aldıkça bir teklifi kabul etmeden veya birini seçmeden önce kendinize  sorduğunuz sorular sonrasında karşınızdaki kişiye de "Hedefleriniz nelerdir?, Geçmişi nasıl?, Benzer ilgi alanlarınız var mı?, Benimle ilgili neyi seviyor?" gibi sorular sorarsınız.

2- GERÇEKTE NEYİN ÖNEMLİ OLDUĞUNU BULURSUNUZ

Yaşınız ilerledikçe hayat hakkında fikirleriniz netleşir, istekleriniz belli olur. Bu sebeple sizi rahatsız eden davranışlara ya da söylemlere tahammül etmezsiniz. Bu konuda müsamaha göstermezsiniz.

3- MESELE SADECE AŞIK OLMAK DEĞİL

Gençken aşık olmak daha yüzeyseldir. Yaş aldıkça eşiniz hakkında daha fazlasını keşfetmek ve onu arzulamak istersiniz. Bu sebeple aşktan ziyade anlaşılmak ya da güven gibi duygular daha ön plandadır.

4- PARTNERİNİZİN KİŞİLİĞİNİ TAKDİR EDİYORSUNUZ

Partnerinizin kim olduğunu ve neleri başardığını daha net görebilirsiniz. Bu doğrultuda onun size olan davranışlarını ya da yaptığı bir jesti takdir etmek daha kolaydır.

5- DAHA İYİ İLETİŞİM KURABİLİRSİNİZ

Ne istediğinizi bildiğiniz için, duygularınız ve beklentileriniz konusunda oldukça netsinizdir. Bu sayede karşınızdaki kişiyle daha güçlü bir iletişim kurabilirsiniz.

6- DENEYİMİNİZ VAR

Hayatınız boyunca edindiğiniz tecrübeler en iyi öğretmeninizdir. Bu sayede yaş aldıkça daha geniş bir bakış açısına sahip oluruz. Ayrıca deneyimleriniz sayesinde öğrenmeye ve zor kararlar almaya istekli olursunuz.

7- HATALARINIZLA BARIŞIRSINIZ

Hayatımız boyunca çeşitli hatalar, yanlışlar yaparız. Ancak yaş aldıkça hatalarımızı kabullenmek daha kolay hale gelir.

8- AŞIK OLMAKTAN KORKMAZSINIZ

Yaş aldıkça başarısız ilişki deneyimleriniz sizi korkutmaz. Aksine neyi isteyip istemediğinizi daha net görebilirsiniz.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz