Erkek Arkadaşınızın İlgi Eksikliğini Gösteren 10 İşaret!

Uzmanlar, bir erkeğin ilişkiye olan ilgisini kaybettiğini düşündürebilecek belirli davranışlar olduğunu açıklıyor. İşte detaylar...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Günümüzde ilişkiler eskiye göre çok daha karmaşık olarak yaşanıyor. Sevgilimizin, eşimizin sevgisinden emin olmak için çoğu kez ilişkiyi ve karşımızdakini farkında olmadan test ediyoruz. Ancak uzmanlar, bir erkeğin ilişkiye olan ilgisini kaybettiğini düşündürebilecek belirli davranışlar olduğunu açıklıyor. İşte detaylar...

Sağlam bir ilişkide her iki taraf da değerli olduğunu ve anlaşıldığını hissederken; erkeğin ilgisini kaybettiğini anlatan ince ancak derin işaretler söz konusu olabilir. Bu işaretleri takip ederek,  duygusal sağlığınızı kontrol altına alabilir ve ileriye yönelik planlarınız hakkında bilinçli kararlar verebilirsiniz.

İşte bir erkeğin ilişkiye ilgisini kaybettiğine ilişkin 10 önemli işaret...

1. İLGİSİNİ KAYBEDEN BİR ERKEK ÖNEMLİ KONUŞMALARDAN KAÇIYOR

Bir ilişkinin en göze çarpan tehlike işaretlerinden biri bir erkeğin önemli konuşmalar sırasında sürekli olarak çekip gitmesidir. Bu farklı şekillerde olabilir. Çeşitli şekillerde olabilir: Odayı fiziksel olarak terk edebilir. Ya da suskunlukla konuyu değiştirebilir, konuşmayı kapatabilir. 

Bu davranış saygısızlıktır, sorunları çözme ve birlikte güçlü bir temel oluşturma konusundaki kararlılığın eksikliğini gösterir.

2. UZUN VADELİ PLANLARI İPTAL EDER 

Bir erkeğin bir ilişkiye olan ilgisini kaybettiğinin önemli bir göstergesi, uzun vadeli planları iptal etmeye başlamasıdır. Bunlar sadece hafta sonu gezileri değil; tatiller, aile toplantıları ve hatta ev tadilatı gibi uzun vadeli projeler gibi birlikte verilen önemli taahhütlerdir. Bu planlar yapıldığında geleceğe yönelik karşılıklı bir yatırımı temsil ederler, ancak taraflardan birinin geri adım atmaya başlaması ilişkinin istikrarını ve güvenini zedeler.

 3. ÇOĞU ZAMAN SİZİN YERİNİZE ARKADAŞLARINI SEÇER

Elbette partnerlerin arkadaşlıklarını ilişki dışında da sürdürmeleri sağlıklıdır. Ancak, özellikle birlikte olmanız gerektiğinde, sürekli olarak arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sizin yerinize seçtiğinde, bu bir tehlike işareti haline gelir. Bu değişim, sizinle plan yapmaktan kaçınmak için bahaneler üretirken arkadaşlarıyla daha fazla zaman geçirmesi olarak ortaya çıkabilir. 

Bu davranış genellikle ilişkiye eskisi kadar değer vermediğini, ikiniz arasındaki bağı beslemek yerine başkalarının arkadaşlığını tercih ettiğini gösterir.

4. DESTEK SUNMAYI DURDURUR

Destek ve rahatlık her güçlü ilişkinin parçasıdır. Bir erkek, sorunlarınıza veya başarılarınıza duygusal destek sağlamayı veya empati göstermeyi bıraktığında, yalnızca duygusal olarak mesafeli değil , aynı zamanda ilişkinin kendisine de ilgisizmiş gibi hissedebilir . Bir zamanlar dikkatli ve destekleyiciye ve artık eskisi gibi değilse bu da önemli bir işaret olabilir. 

5. TOPLUM İÇİNDE SEVGİ GÖSTERMEZ

Toplum içinde el ele tutuşmak veya elinizi sırtınıza koymak gibi fiziksel sevgi, kişinin partneriyle birlikte olmaktan duyduğu rahatlığı ve gururu gösterir. Bu  şefkatli hareketler  seyrekleşirse veya tamamen durursa, bu, bir erkeğin duygularının değiştiğine dair önemli bir işaret olabilir. 

6. HABERLERİNİZE VE BAŞARILARINIZA İLGİSİNİ KAYBEDER

Bir partnerin başarısına ve haberlerine kayıtsızlık, ilişkideki kopukluğun rahatsız edici bir işaretidir. Başarılarınızı kutlayan ya da gününüzdeki olaylara ilgi gösteren bir adam ilgisiz hale geldiğinde, bu kendinizi değersiz ve izole edilmiş hissetmenize neden olabilir. 

7. ARTAN SİNİRLİLİK VEYA DUYGUSAL PATLAMALAR

Artan sinirlilik veya ani duygusal patlamalar da bir ilişkide önemli bir tehlike işareti olabilir. Herkes kötü günler ya da hayal kırıklığı anları geçirse de, özellikle önemsiz konulardaki ruh hali ya da sabırda gözle görülür bir değişim, ilişkide daha derin bir tatminsizlik ya da hoşnutsuzluğun işareti olabilir. 

8.  ZORLU KONUŞMALAR SIRASINDA GÖZ TEMASINDAN KAÇINIR

Göz teması güveni, samimiyeti ve duygusal bağı ifade eden güçlü, sözsüz bir iletişimdir. Bir erkeğin zorlu veya ciddi konuşmalar sırasında aktif olarak göz teması kurmaktan kaçınması, rahatsızlığın, sahtekârlığın veya tartışmadan ayrılma isteğinin göstergesi olabilir. 

9. SOSYAL MEDYADA İLİŞKİ DURUMUNU DEĞİŞTİRMESİ, FOTOĞRAF KALDIRMASI

Sosyal medya , birçok çiftin dönüm noktalarını ve deneyimlerini çevrimiçi olarak paylaşmasıyla modern ilişkilerin bir parçası haline geldi. İlişki durumu bilgilerinin aniden kaldırılması veya fotoğrafların etiketlerinin kaldırılması gibi sosyal medya platformlarındaki ilişki durumunda veya aktivitede önemli bir değişiklik, ilişki içindeki dinamiklerin değiştiğini gösterebilir.

10. RANDEVULARA PARA HARCAMAZ

Bir ilişkiye yapılan finansal yatırım, duygusal yatırımın pratik bir yansıması olabilir. Eskiden düşünceli randevular veya geziler planlayan ve bunun için para ödeyen bir adam bu aktivitelerden kaçınmaya başlarsa veya sizinle tartışmadan sürekli olarak yalnızca ücretsiz veya düşük maliyetli seçenekler önerirse, bu onun ilişkiye yatırım yapma isteğinde bir azalma olduğunu gösterebilir.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz