Woody Allen'dan Şok Karar!

Allen, son filmi Wasp 22'den sonra yönetmenliği bırakmak istediğini açıkladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ünlü yönetmen Woody Allen, üstünde çalıştığı son filmi Wasp 22'den sonra yönetmenliği bırakmak istediğini ifade etti. 87 yaşındaki Allen, LaVanguardia'yla son kitabı Zero Gravity hakkında yaptığı söyleşide 70 yıldır oturduğu yönetmenlik koltuğunu bu filmden sonra bırakacağını söyledi.

Ünlü yönetmen, "Film çekmeyi bırakıp roman yazmaya odaklanmak istiyorum" dedi. Allen, haziranda ünlü oyuncu Alec Baldwin'le yaptığı Instagram canlı yayınında da emekli olacağının sinyalini vermişti.

Ünlü yönetmen, "Film yapmanın artık heyecanı kalmadı" demişti ve şu ifadeleri kullanmıştı: ''Eskiden film yaptığımda ülkedeki tüm sinema salonlarında oynardı. Şimdi bir film yapıyorum, sadece birkaç hafta vizyonda kalıyor, sonra yayın platformlarına düşüyor. Bu bana zevk vermiyor. Öte yandan Allen, 2019'da verdiği bir röportajda "Asla emekli olmayacağım, film setinde ölmeyi düşünüyorum" diye konuşmuştu.

Ünlü yönetmen bugüne kadar 50'ye yakın film çekti. Allen, Annie Hall ve Paris'te Gece Yarısı (Midnight in Paris) gibi Oscar ödüllü yapımlara imza attı.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz