Uğur Dündar'dan ‘Serdar Sertçelik’ İddialarına Yalanlama!

"Tamamen hayal ürünü…"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Uğur Dündar, Ankara’da organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla tutuklanan Ayhan Bora Kaplan’la ilgili yürütülen soruşturmada, Ankara Emniyeti’ne yönelik bazı suçlamalarda bulunan gizli tanık Serdar Sertçelik’in 15 Nisan'da Ankara Emniyeti'nde sorgu odasında kendisiyle görüştüğü iddiasını yalanladı.

Ayhan Bora Kaplan örgütünün 2 numarası olduğu iddiasıyla yargılanan firari Serdar Sertçelik'in 15 Nisan'da Ankara Emniyeti'ndeki sorgusunda Gazeteci Uğur Dündar ile görüştürüldüğü iddiasına Dündar, Sözcü'deki köşesinden yanıt verdi.

Yazısında, "Ayhan Bora Kaplan Suç Örgütü soruşturmasını yürüten Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’nde görevli (çaycı dahil) hiç kimseyi tanımam. Hiçbiriyle telefonla konuşmadım, yüz yüze gelmedim" diyen Dündar, "Bunlar basit bir HTS kaydı araştırmasında hemen ortaya çıkarılabilir" ifadelerini kullandı.

Uğur Dündar yazısında şunları belirtti:

"Yukarıda belirttiğim gibi ne o akşam ne de başka bir gün, hiçbir görevli beni aramadı. Ben de aramadım. Böyle bir görüşme hiçbir zaman olmadı. (Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne yolum en son 40 yıl önce düşmüştü.) Bu tamamen hayal ürünü -iddia bile diyemeyeceğim- yalan bir söylem."

Dündar dün katıldığı bir TV programında da konuyla ilgili olarak, “Benim adımın buraya karıştırılmasını, Ayhan Bora Kaplan soruşturmasının sulandırılması amacıyla dahil edildiğini düşünüyorum” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz