Süleyman Soylu’ya Operasyon Deşifre Oldu!

Anket oyunu...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Eski İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu siyasetin gündeminden düşmüyor. Son olarak bir anket firması vatandaşlara Soylu’nun adını kullanarak ‘Parti kursa oy verir misiniz?’ diye sordu. Süleyman Soylu cephesi ise söz konusu duruma açıklama yaptı.

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, siyasetin gündeminden düşmüyor. Son olarak İçişleri Komisyon Başkanı ve İstanbul Milletvekili Soylu'nun adı kullanılarak vatandaşlara anket yapılıyor.

Türktime’dan Talat Atilla haberine göre, vatandaşlar 0312 555 ile başlayan telefon hattı aranarak, "AK Parti adına anket yapıyoruz. Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir parti kursa oy verir misiniz?" sorusu soruluyor.

Süleyman Soylu'ya yakın bir isme, "Böyle bir anketten haberiniz var mı? İlgi dereceniz nedir?" sorulması üzerine ise Soylu cephesinden, "Böyle bir şeyden ne haberimiz, ne de ilgimiz var. Sayın Soylu kısa süre önce Odatv'ye verdiği açıklamada, "Erdoğan'a karşı parti kurmak cinnettir" diyen siyasetçidir. Ne yazık ki bu ifade ettiğiniz eylem de artık rutine bağlanmış Süleyman Soylu'ya karşı operasyonların en son örneği olarak görünüyor" açıklaması yapıldı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz