Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na Destek!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek çıkan bir paylaşım yaptı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Gazeteci Fatih Altaylı, Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için “AKP'nin adamı” açıklamasında bulunmuştu. Altaylı ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu’nu dış devletlere çalışan ajan olmakla da suçlamıştı.

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından gazeteci Fatih Altaylı'ya sert bir paylaşım yapmıştı.

Tartışmalara eski CHP’li; Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de dahil oldu.

Muharrem İnce soysal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Kemal Kılıçdaroğlu sarayın veya dış güçlerin adamı değildir.

13 yıl CHP Genel Başkanlığını yapan, türlü tehditlere ve hakaretlere maruz kalan, gücü yettiğince mücadele eden bir kişiye bugünlerde yapılan hakaretleri kınıyorum. Kemal Bey ile parti içinde mücadele ettim, siyasi olarak bir çok stratejik hata yaptığını ifade ettim. Etrafını yanlış insanların sardığını, yanlış yönlendirildiğini bana karşı da çok yanlışlar yapıldığını söyledim. En kızgın olduğum zamanlarda bile kendisine hakaret etmedim. O da bana hakaret etmedi. Yıllardır çantasını taşıyan, yalakalıkta kimseye fırsat vermeyenlerin şimdi vurun abalıya korosunda yer alması en hafif tabirle ayıptır. Yapmayın beyler!”

"Her ne kadar “Saraya giden CHP’li” iftirası ve diğer tüm iftiralar bana atılırken beni savunmamış olsa da, Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik “Sarayın Adamı” sözlerinin söylenmesine gönlüm razı değil. Ben doğruyu bilir, doğruyu konuşurum. Delikanlılık biz de kalsın."


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz